Terreinverantwoordelijke Bouw

Q Jobs
Sinds: 24-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Wij zoeken een betoncentralist / terreinverantwoordelijke.
Je zal instaan voor verschillende taken:
- betoncentralist
- rijden met de wiellader
- computervaardigheden
- weegbrug kunnen bedienen
- bonnen aanmaken voor klanten
- betoncentrale reinigen
- 40 uren/week

Profiel

- je kan rijden met een wiellader
- je bent verantwoordelijk en betrouwbaar
- je bent technisch aangelegd
- je beschikt over voldoende computervaardigheden


Aanbod

- een job ingeschreven in de bouwsector
- mooie verloning
- optie vast contract

Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Trendy verkoopsmedewerker kledij - VLINDER (30u/week) - regio Lanaken

KONVERT INTERIM MAASMECHELEN
Sinds: 23-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor fashion en kleur? Werk je graag in team en vind jij het leuk om op een aantal locaties in je regio te werken? Misschien ben jij wel dé vlinder die we zoeken!

Als vlinder verkoopsmedewerker word je toegewezen aan een vaste winkel in Lanaken en zal je je verplaatsen over verschillende filialen regio LANAKEN (St. Truiden, Tongeren, Genk Hasseltweg, Maaseik, Bree en Oudsbergen).

Wat verwachten we van jou?

  • Je bouwt een goed klantencontact op door jouw inzet en verkooptalent.
  • Je maakt deel uit van verschillende verkoopteams in jouw regio. Samen gaan jullie voor uitstekende verkoopresultaten en aantrekkelijke presentaties.
  • Je inspireert de klanten door jouw kennis en ervaring.
  • De klanten staan centraal. Je levert hen een persoonlijke service.

Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk!



Profiel

  • Je hebt reeds ervaring als verkoopsmedewerker in de kledij achter de rug.
  • Je beschikt over een rijbewijs B, eigen wagen en bent bereid om meerdere filialen te versterken.
  • Je past je heel snel aan en legt makkelijk nieuwe contacten.
  • Vriendelijkheid is jouw tweede natuur. Klanten maken jou gelukkig én omgekeerd.
  • Je bent verkoopgericht.
  • Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je werkt graag in team.
  • Fashion is jouw ding en je hebt gevoel voor kleurencombinaties.
  • Een flexibel uurrooster en weekendwerk schrikken jou niet af (geen vaste planning!).
  • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands.
  • Last but not least: you love to work!


Aanbod

  • Een job boordevol variatie in een leuke, jonge en dynamische werkomgeving.
  • Een continue opleiding, coaching en begeleiding.
  • Naast een aantrekkelijk salaris geniet je bovendien van een personeelskorting in al hun winkels.
  • Een vast contract na een geslaagde interimperiode.


Jobdomein
Verkoop

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Deeltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Bouwplaatsmachinist

TRIXXO CONSTRUXX
Sinds: 23-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor een familiaal bouwbedrijf in Lanaken zoeken wij dringend ervaren kraanmachinisten (M/V/X). 

Je zal instaan voor het bedienen van een bandenkraan en/of een rupskraan, ... We verwachten dat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt. Daarnaast beheerst je het Nederlands, ben je stipt, flexibel en kan je nauwkeurig werken. 


Interesse? Solliciteer onmiddellijk! 



Profiel

  • VCA-attest
  • Minstens 2 jaar ervaring


Aanbod

  • Aangename werksfeer
  • Optie vast
  • Aantrekkelijke verloning volgens PC 124


Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Meewerkend chauffeur CE

TRIXXO CONSTRUXX
Sinds: 23-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Heb je een rijbewijs CE, maar is de hele dag achter het stuur zitten niets voor jou? Dan is een job als meewerkend chauffeur in de bouw dé oplossing. Voor deze vacature zoeken wij iemand (M/V/X) die instaat voor:


  • Het bevoorraden van de werven.
  • Het transport van materiaal en spoor gerelateerde machines.
  • Het laden en lossen van de vrachtwagen met de laadkraan.



Profiel

  • Rijbewijs CE en code 95
  • VCA-attest
  • Goede conditie 


Aanbod

  • Verloning in PC 124
  • Afwisselend takenpakket



Jobdomein
Land- en tuinbouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Binnenschrijnwerker regio Lanaken

ACCENT INDUSTRY SERVICES
Sinds: 23-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Welke taken voer je uit?
  • Je meet op en maakt een werktekening;
  • Je kiest en controleert houtsoorten en smet ze uit;
  • Je vervaardigt machinaal onderdelen van binnen schrijnwerk, voegt ze samen en monteert het beslag;
  • Je doet de oppervlaktebehandeling van het binnen schrijnwerk;
  • Je plaatst het binnen schrijnwerk.
  • Je werkt in een atelier
  • Je werkt meestal in een ploeg.
  • Je werkuren zijn in dagdiensten

Bedrijfsinformatie
Onze klant is een groot en succesvol familiebedrijf, gespecialiseerd in winkelinrichting voor bakkerijen bakkerij-installaties. U vindt hun in Denderleeuw en Lanaken. Door de jaren heen biedt de firma u producten aan van zeer hoge kwaliteit. Hun ervaring zorgt ervoor dat uw probleem hun zorg is en deze wordt met veel aandacht en precisie beantwoord. De klant biedt de vooruitziende bakker een moderne technologie. Zij zijn gespecialiseerd in deegverwerking op maat, eigen fabricaat. Zij verzorgen winkels op maat en de ontwikkeling van multifunctionele broodmeubels.

Profiel

Herken je jou zelf in onderstaande eigenschappen? Dan ben jij de BINNENSCHRIJNWERKER die wij zoeken voor onze klant in Lanaken.
  • Gedreven arbeider
  • Ervaring als schrijnwerker
  • Taken zelfstandig aanpakken
  • Oog voor detail
  • Liefde voor hout


Aanbod

Bij onze klant in Lanaken kom je terecht in een heel stabiel en groeiend bedrijf met een aangename werksfeer. Volgende voordelen komen jouw kant op:
  • Persoonlijke aanpak en een familiaal karakter
  • Tof team
  • Correcte verloning
  • Vast contract na een positieve inloopperiode


Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Verkoper/Verkoopster (m/v) - Kassa

ASAP MAASMECHELEN
Sinds: 22-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor een grootwarenhuis in de regio van Lanaken zijn we op zoek naar een allround winkelbediende.
Je zal klanten helpen aan de kassa en instaan voor het op orde houden van de winkel, bijvullen van de goederen.

Profiel

Een specifiek diploma is niet vereist.
Je eerste ervaring met een kassa is een must!
Indien je ervaring hebt in soortgelijke functie is dit zeker een groot pluspunt. Motivatie is voor deze functie enorm belangrijk!
Verder ben je ook beschikbaar om te werken in het weekend.

Aanbod

Onze klant biedt je een parttime(28u-32u) job aan. Interesse ? Neem dan snel even contact op!

Jobdomein
Verkoop

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Deeltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Torenkraanmachinist

VIVALDIS CONSTRUCT GENK (VG/1380/BC 55-406)
Sinds: 22-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze klant in Lanaken zijn we op zoek naar een ervaren torenkraanmachinist.
Dit bedrijf is gespecialiseerd in de bouw van grote projecten: appartementsgebouwen, overheidsgebouwen,... 
  • Als torenkraanmachinist werk je in de torenkraan (boven)
  • Je hebt hiervan de nodige attesten 


Profiel

  • Je hebt ervaring als torenkraanmachinist (boven in de cabine)
  • Je bent in het bezit van een attest
  • Je beschikt over een rijbewijs B 
  • Je bent heel gemotiveerd


Aanbod

  • Vast contract na een positieve interimperiode 
  • Aantrekkelijke verloning volgens de barema's van de bouwsector 
  • Je werkt in een 40-uren week en hebt recht op 12 ADV-dagen 
  • Extra voordelen: ecocheques, pensioenpremie, getrouwheidszegels bouw,...


Jobdomein
Bouw Land- en tuinbouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Werktuigbouwkundige engineer/projectleider/werkvoorbereider

Jobat
Sinds: 22-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Een veelzijde engineer  die de volgende activiteiten aanspreekt:

Engineering 
Calculatie
Werkvoorbereiding
Werkplaats- en Montage begeleiding
Bedrijfsorganistaie en leidinggeven

Profiel

Je bent ondernemend van geest, creatief en innovatief. 
Kennis van zaken met communicatieve en commerciële vaardigheden

Je bent flexibel en praktisch gericht. 

Je bent bijvoorbeeld in het bezit van een bachelor Industrële Wetenschappen met relevante afstudeerrichting.
Ervaring is altijd een pre.

Diploma vereiste komt te vervallen mits dit door relevante ervaring op dit vakgebied  is aangetoond.


Aanbod

Naar gelang opleiding, ervaring en leeftijd  alles in overleg

Jobdomein
Bouw Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Boekhouder

VIVALDIS INT GENK Bedienden bouw
Sinds: 18-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor een accountancy kantoor te Lanaken zijn we momenteel op zoek naar een senior dossierbeheerder / accountant:
  • Je bent niet alleen expert in accountancy en fiscaliteit, maar ook in relatiebeheer. Netwerken zit je in het bloed. Je staat dan ook in voor een uitgebreide portefeuille van klantendossiers.
  • Als vertrouwenspartner denk je proactief mee met de klant en vorm je een onderbouwde visie over de beste strategie voor zijn zaak. Jouw knowhow is hierbij écht van tel.
  • Een aantal opdrachten voer je zelf uit, maar verder delegeer je zoveel mogelijk aan je collega’s op kantoor. Je begeleidt hen bij de uitvoering van hun taken.
  • Als rechterhand van de kantoordirecteur draag je bij aan de strategische groei van het kantoor.


Profiel

  • Je hebt een bachelor in accountancy-fiscaliteit of een master in een economische richting.
  • Een 8-tal jaar ervaring in een accountantskantoor is zeker een troef, net zoals kennis van de kmo-sector. Wij rekenen op jouw expertise.
  • Als klantvriendelijke professional koppel je boekhoudkundige en fiscale knowhow aan een zekere commerciële flair.
  • Je bent een leergierige teamplayer en wil je kennis altijd up-to-date houden.
  • Beschik je over een eigen klantenportefeuille? Dan zoeken we samen een geschikte oplossing.


Aanbod

  • Reken op een veelzijdige job in je eigen regio.
  • Volop kansen om bij te leren en up-to-date te blijven, zowel intern als extern.
  • Vast contract na positieve interimperiode.
  • Voltijdse tewerkstelling


Jobdomein
Dienstverlening

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Bediende verzekeringen

VIVALDIS INT GENK Bedienden bouw
Sinds: 18-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in Lanaken die gespecialiseerd is in verzekeringen zijn wij opzoek naar  een verzekeringsmedewerker.
  • Je beheert de polissen.
  • Je kan tariefaanvragen en offertes opstellen.
  • Je volgt dossiers administratief op. 
  • Je beheert schadegevallen van A tot Z.
  • Je hebt een goed contact met de klanten.


Profiel

  • Je weet van aanpakken en je werkt graag zelfstandig. Verantwoordelijkheid schrikt je niet af en je enthousiasme en positieve ingesteldheid werken aanstekelijk.
  • Je hebt minimum een Bachelordiploma in een relevante richting of liefst 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je beschikt over een natuurlijke commerciële flair en slaagt erin helder en transparant te communiceren
  • Dankzij jouw sterke administratieve skills zorg je voor een goede opvolging van jouw dossiers.
  • Je bent een echte teamplayer met een hands-on mentaliteit.
  • Interesse en ervaring in verzekeringen is een troef.


Aanbod

  • Je komt terecht bij een groeiende verzekeringskantoor.
  • Uren tussen 08u30 en 16u30 van maandag en vrijdag.
  • We bieden een aantrekkelijk brutoloon.
  • Vast contract na positieve interimperiode.


Jobdomein
Dienstverlening

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Mekanieker bouwmachines (M/V)

Q Jobs
Sinds: 18-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

- onderhoud en herstellingen van wegenbouwmachines; rups- en bandenkranen, minigravers, laadschoppen, vrachtwagens,...

- onderhoud van kleine machines: trilplaten, motorzagen, elektrische gereedschappen,..

- +/- 30% magazijnwerk: klaar zetten van materialen, stockeren van materialen

Je werkt tijdens daguren, optie vast contract! Mooie verloning, ingeschreven in de bouwsector.



Profiel

- voldoende ervaring als mekanieker is gevraagd

- je bent gemotiveerd, je werkt secuur en nauwkeurig



Aanbod

- mooie verloning

- optie vast contract

- familiale werksfeer, filevrije omgeving



Jobdomein
Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Onderhoudsmechanieker

Synergie Genk Interim
Sinds: 18-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Je voert preventief mechanisch onderhoud en inspecties uit, en verhelpt storingen. De manier waarop je deze job veilig kan uitvoeren is steeds je prioritaire vraag. Je kan hierbijrekenen op ondersteuning van je meer ervaren collega's of leidinggevende.

Jouw takenpakket bestaat onder andere uit:

  • smeren, (de)monteren, repareren, reviseren en vervangen van onderdelen
  • ombouwen, inregelen en testen van installaties
  • overdragen van installaties aan productie; functioneel ondersteunen van operators

Je draagt bij aan de voortdurende verbetering van de installaties en het up-to-date houden van technische documentatie.

Al deze taken voer je uit binnen een bedrijf te Lanaken en in dagdienst



Profiel

Als mechanieker:

  • beschik je minstens over een TSO of BSO diploma
  • wil je graag je kennis verbreden op vlak van mechanica, hydraulica, pneumatica en electronica
  • heb je geen schrik om je handen vuil te maken
  • ben je betrouwbaar in je communicatie en afgeleverd werk

Kan jij je vinden in je dit profiel? Neem dan zeker met ons contact op



Aanbod

Buiten een aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen krijg je ook de ruimte om initiatief te nemen en je verder te ontwikkelen in je functie dankzij diverse opleidingen. Na een succesvolle interim periode maak jij kans op een vast contract.




Jobdomein
Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Poetshulp met dienstencheques regio Lanaken

Afdeling HASSELT KONINGIN ASTRIDLAA
Sinds: 18-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Als poetsvrouw of poetsman sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, ...). Naast het poetsen kan je als thuishulp eventueel ook lichte huishoudelijke taken uitvoeren bij mensen thuis (wassen, strijken, boodschappen doen, maaltijden voorbereiden).

Dit maakt jou een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis.



Profiel

  • Je bent een enthousiast en hulpvaardig persoon die graag wil werken in een huiselijke sfeer.
  • Je kan je makkelijk verplaatsen in je eigen regio.
  • Een diploma of ervaring is niet nodig, ervaring met je eigen huishouden is voldoende om te beginnen.
  • Je beschikt over een basiskennis Nederlands.



Aanbod

  • Contract onbepaalde duur in het kader van dienstencheques;
  • Deeltijds contract (min 20 uur/week) - het aantal uren/week is bespreekbaar: we bekijken samen met jou de mogelijkheden;
  • Opstart voorzien zo vlug als mogelijk;
  • Tewerkstelling in eigen regio: regio Lanaken;
  • Werkregime vrij te kiezen;
  • Flexibele starturen;
  • Geen avond- of weekendwerk;
  • Extra betaalde vakantiedag bovenop jouw wettelijk verlof, vanaf dag 1;
  • Uitstekende verloning en correcte uitbetaling;
  • Ervaring als poetshulp? Wij nemen jouw anciënniteit over;
  • Wij voorzien voor jou een smartphone;
  • Kilometervergoeding van €0.30/km voor verplaatsingen met de wagen, €0.23/km voor verplaatsingen met de (brom)fiets;
  • Openbaar vervoer krijg je volledig terugbetaald, alsook parkeeronkosten;
  • Een zeer voordelige omniumverzekering voor al jouw dienstverplaatsingen met de wagen;
  • Comfortabele werkkledij en kledijvergoeding van €0.10/gewerkte dag;
  • Maaltijdcheques;
  • Vakantiegeld;
  • Eindejaarspremie;
  • Op regelmatige basis gratis opleidingen;
  • Persoonlijke coaching op de werkvloer;
  • Voor elke nieuwe collega die jij aanbrengt verdien je een premie van €250 (bruto);
  • Mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België;
  • We waarderen jouw trouw en inzet: je bouwt extra betaald verlof op na 3 en 5 jaar anciënniteit.


Jobdomein
Logistiek en transport Onderhoud

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Deeltijds



VERKOOPMEDEWERKER VLINDER LANAKEN 30 U

BEL & BO
Sinds: 17-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor fashion en kleur? Werk je graag in team en vind jij het leuk om op een aantal locaties in je regio te werken ?

Misschien ben jij wel de vlinder die we zoeken!

Wat verwachten we van jou ?

•Als vlinder verkoopmedewerker word je toegewezen aan een vaste winkel in Lanaken en zal je je verplaatsen over verschillende Bel&Bo filialen regio LANAKEN (St.Truiden, Tongeren, Genk, Maaseik, Bree en Oudsbergen).

•Je bouwt een goed klantencontact op door jouw inzet en verkooptalent.

•Je maakt deel uit van verschillende verkoopteams in jouw regio. Samen gaan jullie voor uitstekende verkoopresultaten en aantrekkelijke presentaties.

•Je inspireert de klanten door jouw kennis en ervaring.

•De klanten staan centraal. Je levert hen een persoonlijke service.

Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk!



Profiel

Wat is jouw profiel ?

•Je beschikt over een rijbewijs B, eigen wagen en bent bereid om meerdere filialen te versterken.

•Je past je heel snel aan en legt makkelijk nieuwe contacten.

•Vriendelijkheid is jouw tweede natuur. Klanten maken jou gelukkig én omgekeerd.

•Je bent verkoopgericht.

•Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je werkt graag in verschillende teams.

•Fashion is jouw ding en je hebt gevoel voor kleurencombinaties.

•Een flexibel uurrooster en weekendwerk schrikken jou niet af.

•Last but not least: you love to work!



Aanbod

Wat bieden we je aan ?

•Een gevarieerde, uitdagende en boeiende job met continue opleiding, coaching en begeleiding.

•Je komt terecht in verschillende jonge, leuke en dynamische verkoopteams!

•Een aantrekkelijk salaris met aangepaste voordelen én personeelskorting in alle Bel&Bo winkels.

Voel je het kriebelen ? Solliciteer online via onze jobsite www.bel-bojobs.be



Jobdomein
Verkoop

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Deeltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Frituurmedewerkers

GRILLROOM FRITUUR DALIA
Sinds: 17-11-2021 | Aantal plaatsen: 3

Functieomschrijving

Je staat in voor het bakken van frieten en snacks.

Af en toe sta je ook in voor het rondbrengen van bestellingen.

Je helpt mee met het onderhoud van de keuken.



Profiel

Je bent vooral gemotiveerd om te werken.

Om te werken met een flexi-job contract moet je aan de voorwaarden voldoen: Je mag deze job uitvoeren als je minstens 4/5 werkt of met pensioen bent. Uitgebreide info over de voorwaarden vind je op vdab.be/flexi-job.



Aanbod

  • Je werkuren en werkdagen zijn onderling overeen te komen. Dit is allemaal bespreekbaar. De frituur opent om 16u. Op woensdag en donderdag zijn wij gesloten.
  • Je kan deze functie ook uitvoeren als student.
  • Je krijgt een opleiding indien nodig.


Jobdomein
Gezondheid

Tijdsregeling


Voltijds/Deeltijds
Deeltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Mecanieker (dagdienst)

WIENERBERGER
Sinds: 17-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

  • Je voert preventief mechanisch onderhoud en inspecties uit, en verhelpt storingen. De manier waarop je deze job veilig kan uitvoeren is steeds je prioritaire vraag. Je kan hierbij rekenen op ondersteuning van je meer ervaren collega's of leidinggevende
    • smeren, (de)monteren, repareren, reviseren en vervangen van onderdelen
    • ombouwen, inregelen en testen van installaties
    • overdragen van installaties aan productie; functioneel ondersteunen van operators
    • mede zorgen voor up-to-date houden van technische documentatie
  • Je draagt bij aan de voortdurende verbetering van de installaties


Profiel

  • Je beschikt minstens over een diploma TSO of BSO
  • Je wil je kennis verbreden op vlak van mechanica, hydraulica, pneumatica en electronica
  • Je hebt geen schrik om je (handen) vuil te maken
  • Je bent betrouwbaar in je communicatie en in je afgeleverde werk


Aanbod

  • Je komt terecht in een middelgrote site met ongeveer 50 collega's
  • Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en binnen je functie verder te ontwikkelen via opleidingen.
  • Wienerberger hecht belang aan de veiligheid, het welzijn en de tevredenheid van zijn werknemers.
  • Wij een aantrekkelijk salarispakket aan met inbegrip van extralegale voordelen zoals hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, resultaatsbonus, fietsvergoeding, ...


Jobdomein
Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Administratief bediende facturatie

NEA JOBS
Sinds: 16-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

- meldingen sturen naar klanten ivm extra kosten
- dossiers aanvullen met tarieven
- facturen opmaken en versturen
- leveranciersboekhouding
- archiveren van documenten
- post sorteren / frankeren



Profiel

- punctueel en nauwkeurig, gemotiveerd, stressbestendig, klantvriendelijk, teamplayer
- talen: Nederlands, Engels en Frans of Duits
- ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must



Aanbod

- vast contract na een interim periode
- interne opleiding en begeleiding
- de mogelijkheid om te werken in een jonge en dynamische ploeg
- extralegale voordelen boven op een aantrekkelijk loon



Jobdomein
Administratie

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Operators

NEA JOBS
Sinds: 16-11-2021 | Aantal plaatsen: 3

Functieomschrijving

Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor een vlotte werking en doorstroom van het productieproces in de productiehal. Je bent gemotiveerd en je staat in voor:

- Afwegen grondstoffen.
- Vullen van ketels met grondstoffen
- Parameters instellen en installatie starten.
- Uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing.
- Product thermisch behandelen.
- Kippen van product in bakken en zorgen voor juiste notatie.
- Kwaliteitscontrole

Als teamplayer bezit je de capaciteiten om samen met je collega’s deadlines te respecteren, met oog voor de nodige kwaliteit en kwantiteit.




Profiel

Je bent gemotiveerd en hebt een positieve ingesteldheid.

Je beheerst de Nederlands taal goed en bent flexibel.

Je wil in ploegen werken (geen weekend).

Oog voor detail

Zakken van 25 kg kunnen tillen



Aanbod

Je komt terecht in een stabiel en gezond bedrijf met een toffe werksfeer.

Je ontvangt een marktconform salarispakket en opleidingen binnen de onderneming.

Degelijke opleiding

Zeer goede verloning

Onmiddellijke opstart



Jobdomein
Productie Techniek

Tijdsregeling
2-ploegenstelsel

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Buschauffeur gezocht voor De Lijn in Lanaken

TEMPO-TEAM
Sinds: 16-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Wil jij graag elke dag onderweg zijn? Zoek je een nieuwe job met veel afwisseling? En heb je een rijbewijs D? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Voor onze klant De Lijn zijn we op zoek naar gemotiveerde buschauffeurs met rijbewijs D om reizigers dagelijks op een veilige manier naar hun bestemming te brengen.

Je werkt 37 uur per week, in wisselende uren (vroege- , late- , gesplitste- en weekend diensten).

Daar staat natuurlijk iets tegenover:€ 15,9616 bruto/uur + € 2,08 standplaatsvergoeding/dag + € 8 maaltijdcheque/ gewerkte dagOnkosten met het openbaar vervoer worden 100% terugbetaald.Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald. Er zijn uitzonderingen voor een vergoeding bij diensten die aanvangen of eindigen voor een bepaald uur.Kom je graag met de fiets? Dan wordt er voor jou een fietsvergoeding voorzien!

Je zal vertrekken vanuit de stelplaats van De Lijn in Tournebride 20, 3620 Lanaken.

Deze vacature is een opdracht van bepaalde duur tot eind 2022.



Profiel

Naar welk profiel zoeken wij om aan de slag te gaan als buschauffeur bij De Lijn?

  • je bezit een geldig rijbewijs D en attest C95
  • Je bent in staat om een medische keuring te behalen
  • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal
  • Je ben sociaal en hulpvaardig
  • Je kan tegen een duwtje (lastige situaties komen helaas ook wel voor)
  • Je bent flexibel ingesteld en kan werken op wisselende uren, weekends en feestdagen


Aanbod

Naast een aanlokkelijk salarispakket, ontvang je nog tal van andere extralegale voordelen zoals extra vakantie dagen, eindejaarspremie, thuisopvang voor zieke kinderen, voordelen bij externe culturele en commerciële partners. groepsverzekering...

Maar bovenal biedt De Lijn jou de mogelijkheid om zowel persoonlijk als professioneel mee te groeien met een groot en stabiel bedrijf.Vanaf de eerste werkdag neemt De Lijn jou mee in hun verhaal: jij brengt de nodige basiskennis mee, wij voorzien een on- the- job- training!

Interesse om als chauffeur bus bij De Lijn in Lanaken aan de slag te gaan?

Maak jouw persoonlijk dossier aan via onze website www.tempo- team.be en reageer op deze vacature.Link je meest recente CV en/of bezorg ons je CV/motivatie per mail: interimjobs.delijn@tempo- team.be.

Heb je reeds een dossier bij Tempo Team, maar geen toegang meer?Geef ons een seintje , we sturen jou graag een nieuw paswoord.

Je kan ons bereiken via onderstaande gegevens:interimjobs.delijn@tempo- team.be

De Lijn wil een oplossing zijn voor de mobiliteit van de toekomst. Werken bij De Lijn is daarom meer dan een gewone job. Samen met 7.500 collega's maken we Vlaanderen leefbaar en bereikbaar. Want een betere mobiliteit in Vlaanderen is voor iedereen belangrijk. Ook jij kan hier een sleutelrol in spelen. Bij ons kom je terecht in een gezond bedrijf dat constant in beweging is en dat oog heeft voor de noden van zijn werknemers.

We zorgen allemaal samen voor vooruitgang. Zo blijven we in beweging. Morgen. Overmorgen. En ook de dag erna. Daar hebben we jou zeker bij nodig.



Jobdomein
Land- en tuinbouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Process Engineer Compounding

NEA JOBS
Sinds: 16-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Onze klant is een middelgrote familiale KMO die nog steeds verder groeit als fabrikant van industriële chemische producten. Met belangrijke afnemers in diverse sectoren waaronder de elektriciteitssector, de automotive- en machinebouwindustrie, worden onze producten toegeleverd aan bedrijven over heel de wereld.

Ons performant team van medewerkers werkt en innoveert waarbij we telkens op zoek gaan naar de beste oplossing voor onze klanten.

Spreekt een job met zowel management als praktische verantwoordelijkheid over mensen, proces, administratie en kwaliteit in een productieomgeving je aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat mag je van je job verwachten?

· Je bent verantwoordelijk voor het grondstoffenbeheer en de periodieke grondstofaankopen,

· Je organiseert de dagelijkse productiewerkzaamheden in de verschillende compounding afdelingen (doseren, mengen, walsen, strainen)

· Je managet de kwaliteitscontroles van grondstoffen en geproduceerde mengsels en het digitaal beheer ervan,

· Je coacht en motiveert je team van een 20-tal medewerkers,

· Je ziet toe op de naleving van de richtlijnen en procedures in verband met veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit



Profiel

· Je beschikt over een Masterdiploma in de Industriële Wetenschappen, chemie of proceschemie of je kan een gelijkwaardige en geslaagde ervaring aantonen

· Je hebt ervaring in een productieomgeving

· Je hebt ervaring in het coachen van een team

· Je hebt een flinke dosis goesting om aan deze opdracht te beginnen



Aanbod

· Je maakt deel uit van een dynamisch team

· Je werkt in een groeiende organisatie met internationaal karakter

· Je komt terecht in een state-of-the-art omgeving

· We bieden een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met je ervaring en verantwoordelijkheden

· Naast je salaris bieden we nog tal van andere extralegale voordelen



Jobdomein
Productie Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 5 jaar ervaring



Productie operators 2 ploegen

NEA JOBS
Sinds: 16-11-2021 | Aantal plaatsen: 3

Functieomschrijving

Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor een vlotte werking en doorstroom van het productieproces in de productiehal. Je bent gemotiveerd en je staat in voor:

- Afwegen grondstoffen
- Vullen van ketels met grondstoffen
- Parameters instellen en installatie starten.
- Uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing.
- Product thermisch behandelen.
- Kippen van product in bakken en zorgen voor juiste notatie.
- Kwaliteitscontrole

Als teamplayer bezit je de capaciteiten om samen met je collega’s deadlines te respecteren, met oog voor de nodige kwaliteit en kwantiteit.




Profiel

Je bent gemotiveerd en hebt een positieve ingesteldheid.

Je beheerst de Nederlands taal goed en bent flexibel.

Je wil in ploegen werken (geen weekend).

Oog voor detail

Zakken van 25 kg kunnen tillen



Aanbod

Je komt terecht in een stabiel en gezond bedrijf met een toffe werksfeer. Je ontvangt een marktconform salarispakket en opleidingen binnen de onderneming.

Degelijke opleiding

Zeer goede verloning

Onmiddellijke opstart



Jobdomein
Productie Techniek

Tijdsregeling
2-ploegenstelsel

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Projectleider

VIVALDIS INT GENK Bedienden bouw
Sinds: 15-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze partner, een gerenomeerd bedrijf, zijn we op zoek naar projectleider: 
  • Als projectingenieur werk je onder supervisie van de projectleiding mee aan de studie, werkvoorbereiding en uitvoering van grote infrastructuurprojecten; PPS, DBFM-projecten,…
  • Je komt terecht in een dynamisch team waar ieder over zijn technische expertise beschikt.
  • Je wordt ingeschakeld in onze diverse projecten die wij zowel vanop kantoor als vanop een projectbureau uitvoeren.
  • Je werkt in de uitvoeringsfase mee aan bepaalde deelstudies en onderzoeksopdrachten:
  • Opmaak Werkplannen
  • Onderzoek van alternatieven en uitvoeringsmethoden
  • Onderzoek naar veiligheidsaspecten, kansen en risico’s
  • Opmaak faseringsplan en detailplanning


Profiel

  • Je hebt een bacheloropleiding in een bouwkundige richting of bent gelijkwaardig door ervaring 
  • Je werkt planmatig en accuraat.
  • Je bent flexibel en beschikt over het nodige dynamisme.
  • Je bent vlot met PC en staat open voor nieuwe toepassingen.
  • Je beschikt over een goed kennis Nederlands en Frans. 


Aanbod

  • Een aangename werksfeer binnen een dynamisch team van gedreven mensen.
  • Kans om mee te werken aan de verdere groei van een sterk bedrijf.
  • Een professionele en sterke omgeving met veel ervaring.
  • Een competitieve verloning met extra legale voordelen.


Jobdomein
Bouw Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 5 jaar ervaring



Chauffeurs C

HARDY VERPAKKINGEN
Sinds: 15-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Je werkdag start omstreeks 5u in de ochtend. We hebben een vast klantenbestand dat elke week of om de twee weken beleverd wordt. We vervoeren enkel onze eigen produkten, en vervoeren nooit voor derden. Ons wagenpark bestaat uit meerdere vrachtwagens.



Profiel

We verwachten dat je dagelijks tijdig aanwezig bent, en uw best doet om zo goed mogelijk samen te werken met uw collega's.



Aanbod

Al het nodige materiaal om je job aangenaam en naar behoren uit te oefenen is aanwezig.

Elke avond terug thuis



Jobdomein
Land- en tuinbouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Persoperator Lanaken

Q Jobs
Sinds: 10-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Na een intensieve inwerkperiode en opleiding ben je verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van de installatie voor de vormgeving van de producten.
Je rapporteert aan de productieverantwoordelijke.
- ombouwen, instellen en bedienen van computergestuurde en handmatig te bedienen installaties
- je neemt stalen/monsters en je laat deze keuren
- je stuurt aan op basis van voorschriften en ervaringen
- je signaleert storingen en defecten
- je voert kleine onderhouden uit, zoals het verwisselen van slijtdelen, het schoonmaken van de machines en de werkplek
- je registreert de productiegegevens en bijzonderheden
- je meldt en bespreekt de storingen en kwaliteitsproblemen
- je analyseert de productiestoringen


Profiel

- A2 diploma in een technische richting
- ervaring als operator binnen een industriële omgeving
- A2 diploma in een technische richting, zoals bijvoorbeeld elektromechanica
- je wilt werken in 2-ploegen
- je bent bereid te werken op zaterdagen (indien nodig)
- je hebt relevante ervaring als operator binnen een industrieel bedrijf
- je bent bereid te werken in een stoffige omgeving

Aanbod

- en uitdagende, boeiende functie
- een uitstekende verloning aangevuld met extra legale voordelen
- veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit
- je komt terecht binnen een stabiel, groeiend en financieel gezond bedrijf

Jobdomein
Productie

Tijdsregeling
2-ploegenstelsel

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Mechanisch Monteur - Dagdienst

Continu Professionals
Sinds: 10-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor een klant, met als hoofdkantoor in Tienen, zijn we op zoek naar een mechanisch monteur voor een project in Lanaken.

  • Je zult meewerken aan het uitvoeren van onderhoud aan verschillende machineparken;
  • Indien nodig, voer je ook herstellingen uit aan de installaties;
  • Vooral preventief onderhoud komt hier voor;
  • Daarnaast voer je inspecties uit en zorg je ervoor dat de installaties de nodige smeer- en poetswerkzaamheden hebben gekregen.

Bedrijfsprofiel:

Onze klant is een technische dienstverlener. Verspreid over België en Nederland. De basisactiviteit is technisch onderhoud. Daardoor is onze klant ook vaak betrokken bij projecten, shutdowns, modificaties en alles wat met staalconstructies te maken heeft. Andere specialisaties zoals regelventielen en veiligheden- en pompenrevisie worden hier ook gedaan.



Profiel

Voldoe jij aan onderstaande voorwaarden? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Je hebt minimaal een A2 diploma in technische richting;
  • Je hebt een grondige kennis van mechanica;
  • Je gaat veilig te werk en veiligheid is voor jou heel belangrijk;
  • Vermits je in een productie-omgeving tewerkgesteld wordt, ben je best flexibel om de noden van de afdeling zo goed mogelijk in te vullen;
  • Fysiek zwaar arbeid verrichten, schrikt jou niet af;
  • Je hebt geen last om in een omgeving te werken waar er veel lawaai is;
  • Omgaan met tijdsdruk is een pluspunt;
  • Kennis SAP is ook een pluspunt;


Aanbod

Je start op onder weekcontracten, maar na een geslaagd interim-periode, krijg je je vast contract.

Je komt terecht in een zeer tof team!

VG/2160/UC



Jobdomein
Productie Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Mechanisch Monteur Dagdienst

Continu Professionals
Sinds: 10-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor een klant, met als hoofdkantoor in Tienen, zijn we op zoek naar een mechanisch monteur voor een project in Lanaken.

  • Je zult meewerken aan het uitvoeren van onderhoud aan verschillende machineparken;
  • Indien nodig, voer je ook herstellingen uit aan de installaties;
  • Vooral preventief onderhoud komt hier voor;
  • Daarnaast voer je inspecties uit en zorg je ervoor dat de installaties de nodige smeer- en poetswerkzaamheden hebben gekregen.

Bedrijfsprofiel:

Onze klant is een technische dienstverlener. Verspreid over België en Nederland. De basisactiviteit is technisch onderhoud. Daardoor is onze klant ook vaak betrokken bij projecten, shutdowns, modificaties en alles wat met staalconstructies te maken heeft. Andere specialisaties zoals regelventielen en veiligheden- en pompenrevisie worden hier ook gedaan.



Profiel

Voldoe jij aan onderstaande voorwaarden? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Je hebt minimaal een A2 diploma in technische richting;
  • Je hebt een grondige kennis van mechanica;
  • Je gaat veilig te werk en veiligheid is voor jou heel belangrijk;
  • Vermits je in een productie-omgeving tewerkgesteld wordt, ben je best flexibel om de noden van de afdeling zo goed mogelijk in te vullen;
  • Fysiek zwaar arbeid verrichten, schrikt jou niet af;
  • Je hebt geen last om in een omgeving te werken waar er veel lawaai is;
  • Omgaan met tijdsdruk is een pluspunt;
  • Kennis SAP is ook een pluspunt;


Aanbod

Je start op onder weekcontracten, maar na een geslaagd interim-periode, krijg je je vast contract.

Je komt terecht in een zeer tof team!

VG/2160/UC



Jobdomein
Productie Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Autocarchauffeur

Heidebloem
Sinds: 09-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende job als autocarchauffeur? Bij Heidebloem zal je ingezet worden als chauffeur voor autocartoerisme vanuit onze vestiging in Lanaken.

Je verzorgt dagreizen maar voornamelijk meerdaagse reizen in binnen- en buitenland met één van onze 25 luxe autocars.



Profiel

  • je hebt een goede kennis Nederlandse taal en basis Engels/Frans;
  • je beschikt over rijbewijs D of DE;
  • je hebt een blanco getruigschrift van goed zedelijk gedrag;
  • je bent enthousiast, gemotiveerd ingesteld en hebt een representatieve uitstraling;
  • je kan zelfstandig werken, bereid om regelmatig naar het buitenland te reizen;
  • je bent stressbestendig, rustig van aard en kan goed met mensen om;
  • je bent flexibel in gesteld want je werkt in een variabel werkrooster, inclusief weekendwerk.


Aanbod

  • voltijdse job;
  • afwisselende baan en variabele werkuren;
  • boeiende job met veel sociaal contact en fijne werksfeer;
  • reiservaring in het buitenland;
  • mogelijkheden tot gecombineerd werk (lijn-school);
  • maandelijkse stipte betalingen volgens CAO en extralegale voordelen;
  • mogelijkheid opleidingen en bijscholing binnen het bedrijf;
  • modern wagenwark en nieuwe werkplaats;
  • werkzekerheid, Heidebloem maakt deel uit van groep Hansea.


Jobdomein
Gezondheid Land- en tuinbouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds



Monteur hekwerken

IMPACT
Sinds: 08-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Weet jij van aanpakken, zoek je een gevarieerde job en hou je van werken in de buitenlucht? Dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken!

Een greep uit je takenpakket:

  • Je plaatst verschillende soorten hekwerken: sierhekwerk, gaashekwerk.
  • Je plaatst draai- en schuifpoorten

Bedrijfsprofiel:

Je komt terecht in een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het plaatsen van hekwerk, poorten, slagbomen, automatisatie.



Profiel

  • Je hebt affiniteit met techniek, met name het werken met metaal
  • Je kan zelfstandig werken en hebt inzicht
  • Je werkt graag in teamverband
  • Je bent goed in het overbrengen van kennis naar collega's of in het zelfstandig uitvoeren van taken van je leidinggevende
  • Je bent een doorzetter
  • Je houdt van werken in de buitenlucht
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs BE
  • Je hebt geen 9-5 mentaliteit


Aanbod

  • Een zeer afwisselende job
  • Vaste werktijden: van 06u50 tot 16u30
  • Salaris volgens het PC en je ervaring en kennis
  • Kans op een vast contract na een geslaagde interimperiode
  • Snelle opstart!


Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Verko(o)p(st)er charcuterie

ASAP MAASMECHELEN
Sinds: 08-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor een supermarkt te Lanaken zoeken we een enthousiaste verko(o)p(st)er voor aan de charcuterie. Je zal instaan voor het vriendelijk bedienen van klanten. Je zal +/-32u per week werken in een wisselende uurrooster.
Je zit er niet mee in om ook in het weekend te werken.

Profiel

Er is geen opleidingsvereiste.
Enige ervaring aan een snijmachine is een pluspunt
Aangezien je met een snijmachine werkt, ben je van nature een verantwoordelijk verzorgd persoon.
Je bent dynamisch, werkwillig en toont een goede motivatie.

Aanbod

Wij bieden jou een toffe en afwisselende functie in een fijne werkomgeving met toffe collega's.

Jobdomein
Verkoop

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Deeltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Mechanisch monteur - Dagdienst (M/V)

JOB TALENT
Sinds: 05-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze klant Lanaken zijn wij op zoek naar een topper van een onderhoudsmonteur.

Als onderhoudsmonteur werk je mee aan het uitvoeren van de onderhoudstaken op ons machinepark. Je voert herstellingen uit aan de installaties. Je helpt mee bij het afwerken van het preventief onderhoudsplan. Je voert op advies van je leidinggevenden inspecties, smeer- en poetswerkzaamheden uit aan allerhande mechanische apparatuur.

Jouw verantwoordelijkheden

- Samen met je collega’s van de afdeling voer je de onderhoudstaken uit die je leidinggevende je geeft. Je geeft de nodige feedback aan je leidinggevende over de uitgevoerde werken.
- Veilig werken is voor jou heel belangrijk: je kan de risico’s inschatten en je overlegt met collega’s en leidinggevenden om de nodige maatregelen te nemen om veilig te kunnen werken.
- Je voert je onderhoudswerk zo optimaal mogelijk uit, waarbij je steeds je eigen werktijd en werkmethodes optimaliseert.
- Je volgt strikt de regels op die binnen de site gelden (veiligheidsregels, best practices rond uitvoeren van werken).

Profiel

Bij voorkeur een A2 diploma in een technische richting (of gelijkwaardig door ervaring)
Jouw profiel


- Je hebt bij voorkeur een A2 diploma in een technische richting (of gelijkwaardig door ervaring)
- Je hebt een grondige kennis van mechanica
- Je werkt op een nauwkeurige manier, met oog voor de beste industriële standaarden
- Veiligheid is heel belangrijk voor je.
- Werken in een productie-omgeving vraagt flexibiliteit. Je bent bereid om je zo goed als mogelijk te organiseren om de noden van de afdeling in samenspraak met je leidinggevende in te vullen.
- Kennis van het SAP systeem is een pluspunt
- Je hebt geen problemen met zware inspannende activiteiten in lawaaierige en vochtige omstandigheden.
- Je kan zelfstandig werken , neemt zelf de juiste beslissingen en je kan goed inschatten wanneer je advies moet vragen aan je leidinggevende.
- Je kan goed omgaan met tijdsdruk, zonder de nauwkeurigheid van het werk uit het oog te verliezen en zonder in te boeten op veilig werken.

Aanbod

Wat bieden we aan?

- Een job in een dynamisch en stabiel bedrijf.
- Je werkt mooie uren in dagdienst.

Jobdomein
Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Parttime Medewerker boekhouding

Itzu Jobs
Sinds: 03-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

- Je beschikt over een eerste ervaring in boekhouding van a tot z
- Je staat in voor het debiteurenbeheer
- Je helpt bij de uitgaande facturatie
- Je kan op termijn deelnemen aan de periodieke afsluitingen van de boekhouding
- Je voert allerhande administratieve taken uit. Denk hierbij aan het beantwoorden van telefonische oproepen, bestellingen noteren,...

Profiel

- Je spreekt en schrijft goed Nederlands, Engels, Frans en Duits
- Je bent hands on en neemt de nodige verantwoordelijkheid
- Je hebt een goede kennis van Excel
- Je bent sociaal, collegiaal en communicatief sterk
- Je hebt een kritische blik
- Er is interne ondersteuning voorzien. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking

Aanbod

- Parttime contract van onbepaalde duur
- Mooie en moderne werkomgeving
- Interessante voorwaarden en uren


Jobdomein
Administratie

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



KAPPER-KAPSTER MET ERVARING in LANAKEN

HAIRCLUB
Sinds: 03-11-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Je komt in dienst als allround kapper/kapster bij Kreatos in Lanaken. Je kan vlot met je klanten omgaan. Je kan zelfstandig werken binnen een dynamisch team. Het kappersvak heb je onder de knie, zowel vrouwensnitten als herencoupes, zowel basiskleurtechnieken als brushing. Kortom, je bent kapper/ster in hart en ziel.

We hebben voor jou een full-time job, maar deeltijds werk is bespreekbaar.



Profiel

Kreatos is steeds op zoek naar dynamische mensen met een hart voor het kappersvak. Jij bent verzorgd en trendy. Je werkt graag in teamverband, maar je durft je eigen verantwoordelijkheden nemen. Je kan vlot met mensen om en je bent geboeid door alles wat met haarmode en het kappersvak te maken heeft. je hebt de nodige ervaring in het kappersvak om vlot mee te draaien in je team.



Aanbod

Kreatos biedt je een boeiende werkomgeving met loon naar werken (geen zwartwerk, alles officieel). Bovendien krijg je een gedegen professionele ondersteuning en begeleiding via de Kreatos cursussen (trends, producten, technieken). Kreatos geeft je daarnaast de kans om je creatief en persoonlijk te ontwikkelen en begeleidt je bij je carrière in het kappersvak.



Jobdomein
Financieel Verkoop

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 5 jaar ervaring



Betoncentralist / terrein verantwoordelijke recycling

BOUWJOBS
Sinds: 29-10-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze klant in Lanaken zijn we op zoek naar een betoncentralist + terrein verantwoordelijke recycling. 
Dit bedrijf is gespecialiseerd in grondverzet, infrawerken, wegeniswerken, en recyclage van inerte materialen. Daarnaast hebben ze ook een eigen betoncentrale. 
Als terreinverantwoordelijke sta je in voor: 
  • Bedienen van de betoncentrale 
  • Ontvangen van bouwpuin en het laden van vrachtwagens met funderingsmaterialen


Profiel

  • Je hebt ervaring met de weegbrug 
  • Je hebt ervaring als betoncentralist 
  • Ervaring met de wiellader is een pluspunt 
  • Ervaring in de grondwerken en wegenbouw is een plus! 
  • Je beschikt over een rijbewijs B 
  • Je geraakt elke dag in Lanaken 
  • Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk 


Aanbod

  • Een boeiende job met veel variatie 
  • Vast contract na een positieve interimperiode 
  • Aantrekkelijke verloning volgens de barema's van de bouwsector 
  • Je werkt in een 40-uren week en hebt recht op 12 ADV-dagen 
  • Extra voordelen: ecocheques, pensioenpremie, getrouwheidszegels bouw,...


Jobdomein
Bouw Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Voeger

BOUWJOBS
Sinds: 29-10-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in Lanaken zijn we op zoek naar een ervaren voeger.
Het bedrijf is gespecialiseerd in voegwerken bij particulieren en voor grotere projecten.

  • Als voeger sta jij in voor het voegen van woningen en appartementen
  • Uitslijpen, kappen, opvoegen
  • Hydrofuge plaatsen
  • Stellingen zetten


Profiel

  • Je hebt een rijbewijs B
  • Je geraakt elke dag tot in Lanaken
  • Zelfstandig werken


Aanbod

  • Vast contract na een positieve interimperiode 
  • Aantrekkelijke verloning volgens de barema's van de bouwsector 
  • Je werkt in een 40-uren week en hebt recht op 12 ADV-dagen 
  • Extra voordelen: ecocheques, pensioenpremie, getrouwheidszegels bouw,...


Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Metser

BOUWJOBS
Sinds: 28-10-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze klant gelegen te Lanaken zijn we op zoek naar een metser.
Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene bouw- en betonwerken en is een gevestigde waarde in de bouwsector. 
  • Als metser sta je in voor de bouw van woningen en appartementen maar ook soms rusthuizen of kantoorgebouwen.
  • Je wilt ook meehelpen met andere taken: grondwerken, afbraakwerken, bekistingswerken,... 


Profiel

  • Je hebt een ruime ervaring als metser, ervaring met plan lezen en uitzetten is mooi meegenomen
  • Ervaring met bekistings- en/of afbraakwerken is zeker een pluspunt 
  • Je bent flexibel naar uren en werven 
  • Je bent heel collegiaal (je werkt steeds samen met je collega's)
  • Je geraakt elke dag tot in Lanaken 


Aanbod

  • Vast contract na een positieve interimperiode 
  • Aantrekkelijke verloning volgens de barema's van de bouwsector 
  • Je werkt in een 40-uren week en hebt recht op 12 ADV-dagen 
  • Extra voordelen: ecocheques, pensioenpremie, getrouwheidszegels bouw,...
  • Je werkt in een groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden 


Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Polyvalent bouwarbeider

BOUWJOBS
Sinds: 28-10-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalent arbeider met een C-rijbewijs.
Het is een sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in enkele specifieke deeldomeinen van de bouw waaronder
  • restauratie
  • gevelrenovatie
  • betonherstelling
  • terrasdichting


Profiel

  • Je hebt ervaring in de ruwbouwwerken
  • Je werkt als polyvalent bouwarbeider (voorbereidende grondwerken, funderingswerken, bekistingen, metswerken, ...)
  • Je bent in het bezit van een geldig C rijbewijs en code 95
  • Je geraakt elke dag tot in Lanaken


Aanbod

  • Vast contract na een positieve interimperiode 
  • Aantrekkelijke verloning volgens de barema's van de bouwsector 
  • Je werkt in een 40-uren week en hebt recht op 12 ADV-dagen 
  • Extra voordelen: ecocheques, pensioenpremie, getrouwheidszegels bouw,...


Jobdomein
Andere

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds



Voeger

VIVALDIS CONSTRUCT GENK (VG/1380/BC 55-406)
Sinds: 27-10-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in Lanaken zijn we op zoek naar een ervaren voeger.
Het bedrijf is gespecialiseerd in voegwerken bij particulieren en voor grotere projecten.

  • Als voeger sta jij in voor het voegen van woningen en appartementen
  • Uitslijpen, kappen, opvoegen
  • Hydrofuge plaatsen
  • Stellingen zetten


Profiel

  • Je hebt een rijbewijs B
  • Je geraakt elke dag tot in Lanaken
  • Zelfstandig werken


Aanbod

  • Vast contract na een positieve interimperiode 
  • Aantrekkelijke verloning volgens de barema's van de bouwsector 
  • Je werkt in een 40-uren week en hebt recht op 12 ADV-dagen 
  • Extra voordelen: ecocheques, pensioenpremie, getrouwheidszegels bouw,...


Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Polyvalent bouwarbeider

VIVALDIS CONSTRUCT GENK (VG/1380/BC 55-406)
Sinds: 26-10-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalent arbeider met een C-rijbewijs.
Het is een sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in enkele specifieke deeldomeinen van de bouw waaronder
  • restauratie
  • gevelrenovatie
  • betonherstelling
  • terrasdichting


Profiel

  • Je hebt ervaring in de ruwbouwwerken
  • Je werkt als polyvalent bouwarbeider (voorbereidende grondwerken, funderingswerken, bekistingen, metswerken, ...)
  • Je bent in het bezit van een geldig C rijbewijs en code 95
  • Je geraakt elke dag tot in Lanaken


Aanbod

  • Vast contract na een positieve interimperiode 
  • Aantrekkelijke verloning volgens de barema's van de bouwsector 
  • Je werkt in een 40-uren week en hebt recht op 12 ADV-dagen 
  • Extra voordelen: ecocheques, pensioenpremie, getrouwheidszegels bouw,...


Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Betoncentralis/terreinverantwoordelijke recycling

Randstad Construct
Sinds: 26-10-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

je bent de terreinverantwoordelijke en staat in voor:bedienen van de betoncentrale en ontvangen van bouwpuin/laden lossen van vrachtwagens met funderingsmaterialen (wiellader).Je kunt de weegbrug bedienen en maakt de weegbonnen aan alsook de aflevernota¿s.Je kunt de aangeleverde sloopmaterialen controleren, aannemen en stockeren.Je helpt mee de stock te beheren van de granulaten, het cement, de toevoeg- en hulpstoffen.Je kunt met een wiellader werken zodat je vrachtwagens probleemloos kunt laden.Je staat in voor de reiniging en onderhoud van de installatie.Je voert sterktecontroles uit op de geproduceerde mengselsJe staat mee in contact met de keuringsinstanties Corpo/Benor.Ervaring in de grond- en wegeniswerken is een sterk pluspunt



Profiel

Je hebt reeds ervaring in de wegenbouw en bent gemotiveerd om door te groeien tot betoncentralist. Jegaat fysiek arbeid niet uit de weg maar ook werken met de computer schrikt je niet af. Je hebt een zeergoede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van Rijbewijs B en geraakt iedere werkdag op hetbedrijf. Kunnen werken met een graafmachine (rups- en/of bandenkraan) is een extra troef.Je hebt een VCA attest en bent bereidt deze te behalen via Randstad



Aanbod

Een job met veel variatieJe werkt in een 40- uren week op vaste locatie ¿ Europark 116 te LanakenVerloning volgens de barema¿s van de bouwsector ¿ PC 124.Werken in de buitenlucht en een leuke ploeg van collega¿s.Je komt terecht in een ecologisch en modern bedrijf.No- nonsense bedrijfsbeleid.Recent en innoverend bedrijfsmateriaal.Je komt terecht in een collegiale omgeving met weinig personeelsverloop.Optie vast na een geslaagde interim- periode.

Voor een aannemingsbedrijf klasse 4 die activiteiten beoefent zoals grondverzet, infrawerken, wegeniswerken, containerverhuur, recyclage van inerte materialen en ook een betoncentrale uitbaat zijn we op zoek naar een betoncentralist.



Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Metser

VIVALDIS CONSTRUCT GENK (VG/1380/BC 55-406)
Sinds: 26-10-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze klant gelegen te Lanaken zijn we op zoek naar een metser.
Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene bouw- en betonwerken en is een gevestigde waarde in de bouwsector. 
  • Als metser sta je in voor de bouw van woningen en appartementen maar ook soms rusthuizen of kantoorgebouwen.
  • Je wilt ook meehelpen met andere taken: grondwerken, afbraakwerken, bekistingswerken,... 


Profiel

  • Je hebt een ruime ervaring als metser, ervaring met plan lezen en uitzetten is mooi meegenomen
  • Ervaring met bekistings- en/of afbraakwerken is zeker een pluspunt 
  • Je bent flexibel naar uren en werven 
  • Je bent heel collegiaal (je werkt steeds samen met je collega's)
  • Je geraakt elke dag tot in Lanaken 


Aanbod

  • Vast contract na een positieve interimperiode 
  • Aantrekkelijke verloning volgens de barema's van de bouwsector 
  • Je werkt in een 40-uren week en hebt recht op 12 ADV-dagen 
  • Extra voordelen: ecocheques, pensioenpremie, getrouwheidszegels bouw,...
  • Je werkt in een groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden 


Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Verpleegkundige ouderenzorg Lanaken

CARETALENTS
Sinds: 22-10-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Binnen dit project zal je tewerkgesteld worden in een woon-zorgcentrum regio van Hamont-Achel aan een regime van 80% of 100%.

Als verpleegkundige sta je in voor de goede medische zorg van hun bewoners. Je takenpakket is een mix van verpleegtechnische taken, comfortzorg, het beheer van de apotheek en de opvolging van verpleegdossiers. Daarnaast fungeer je als vertrouwenspersoon. Je luistert naar wat de bewoners te vertellen hebben en kent hun zorgplan en verwachtingen. Vanuit je verpleegkundige specialisatie maak je deel uit van een team geëngageerde mensen die graag voor ouderen zorgen. Zo draag je bij aan een aangenaam en gelukkig verblijf voor elk van hun bewoners.

Bedrijfsprofiel:

Wil jij als verpleegkundige een brede ervaring opdoen en een unieke carrière binnen de zorg uitbouwen?

Ben je flexibel en wil je je bewegen over de verschillende zorgdomeinen?

Beschik jij over het Care Talents DNA?

3x yes?



Profiel

Are you the nurse we need?

  • Diploma verpleegkunde (bijna) op zak?
  • Affiniteit met verschillende zorgdomeinen?
  • Ervaring als verpleegkundige?
  • Flexibiliteit, aanpassingsvermogen en neutraliteit zijn verbonden met jouw DNA?
  • Open communicatie en omgaan met feedback, zijn waarden waar jij ook belang aan hecht?
  • Kriebelt het om een uithangbord te zijn voor Care Talents?


Aanbod

Already smiling? what’s in it for you?

  • Contract onbepaalde duur
  • Meest aantrekkelijk loonspakket op de markt
  • Bedrijfswagen met tankkaart (ook voor privégebruik)
  • Hospitalisatieverzekering
  • Maaltijdcheques
  • Groepsverzekering
  • Kies zelf je jobtime (80% of 100%)
  • Opleiding, (field-)coachings en workshops op maat


Jobdomein
Financieel

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Procesoperator Chemie

Q Jobs
Sinds: 21-10-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor een bedrijf gelegen te Lanaken zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator.

Je taken bestaan uit:

- Instellen van parameters
- Toezien op het productieproces van chemische grondstoffen
- Uitvoeren van kleine interventies
- Beheer van controlekamer
- Je werkt in een 3- ploegen systeem

Heb je een opleiding als procesoperator in de chemie gevolgd of beschik je over de nodige ervaring binnen de sector neem dan zeker contact op met ons!

Profiel

- Je hebt een diploma in de chemie/procestechnieken of beschikt over ervaring binnen deze sector
- Je hebt een diploma in de chemie/procestechnieken of beschikt over ervaring binnen deze sector
- Je kan zelfstandig werken
- Je wil bijleren

Aanbod

- Een vaste job na een geslaagde opleidingsperiode
- Een tewerkstelling in een familiale onderneming
- Een mooie verloning  
- Verlofdagen vrij te kiezen gedurende het jaar

Jobdomein
Productie Techniek

Tijdsregeling
3-ploegenstelsel

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Productiemedewerker Chemie regio Lanaken

Q Jobs
Sinds: 21-10-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van chemische grondstoffen zijn we op zoek naar een productiemedewerker/heftruckchauffeur.

je taken bestaan uit:

- Producten in big bags laden met inzakmachine
- laden en lossen met de heftruck
- Bijspringen in de productie
- Heftruckattest intern te behalen

Je werkt in een 2-ploegen systeem

Profiel

- Je hebt ervaring met productiemachines
- Je hebt reeds gewerkt met een heftruck
- Je hebt ervaring met productiemachines
- Je hebt reeds gewerkt met een heftruck

Aanbod

- Een vaste job na een geslaagde opleidingsperiode
- Een mooie verloning
- Een tewerkstelling in een familiale onderneming

Jobdomein
Productie

Tijdsregeling
2-ploegenstelsel

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Functieomschrijving

Net=Net, sinds 2006 de dienstenchequebedrijf waar je werkplek goed voelt en waar je collega’s niet zomaar collega’s zijn, maar Familie! Want net zoals jij iedere dag zorgt voor de thuis van anderen, willen wij net hetzelfde voor jou betekenen binnen je werkomgeving en creëren een werkplek waarin je thuiskomt.

Onze motto, opgeruimd staat netjes!

Zijn boodschappen doen met of zonder klant, poetsen en strijken taken die je graag doet en niet afschrikken, dan hoor je bij onze huishoudhulp familie. We hechten echt belang aan al onze huishoudhulpen. Eentje waar je jezelf mag en kan zijn en waarin we jouw kwaliteiten ontplooien.

Ontdek hieronder van welke voordelen je kan geniet als huishoudhulp!

schoonmaak - strijk - boodschappen - maaltijden bereiden



Profiel

Als dienstenchequebedrijf maken we deel uit van verschillende gezinnen. We komen thuis bij hen en worden gezien als een extra familielid. We nemen hun zorg(en) weg en kunnen op ons rekenen, zoals het hoort. Hoe we dat doen? Op onze eigen en vooral openhartige manier.

  • Geen ervaring als huishoudhulp? Geen probleem! Bij ons is het geen vereiste. Jouw motivatie en gedrevenheid zijn veel meer waard!
  • Als poetsman/poetsvrouw ben je vriendelijk, discreet, betrouwbaar en stipt. Het is de bedoeling dat het gezin jou kan vertrouwen en dat ze kunnen rekenen op jouw aanwezigheid.
  • Je hebt een verzorgd voorkomen en houdt van de vrijheid en autonomie die bij de functie hoort.
  • Je zin voor nauwkeurigheid en een vleugje verantwoordelijkheid zijn de perfecte combinatie om het huis vlekkeloos achter te laten.


Aanbod

  • Hoogste loon in de sector!
  • Vanaf dag één ontvang je €6 maaltijdcheques
  • Een elektrische fiets
  • Onkostenvergoeding
  • Eindejaarspremie
  • Bedrijfskleding
  • Exclusieve voordelenkaart via Benefits at Work
  • Uurrooster op maat
  • Werk dicht bij huis
  • …FAMILIAAL GEVOEL!


Jobdomein
Logistiek en transport Onderhoud

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Deeltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Dakwerker

BOUWJOBS
Sinds: 14-10-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een dakwerker.

Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in dakwerken op hellende daken bij particulieren (huizen), ze werken steeds in de regio van Lanaken - Maasmechelen. Dit zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. 

  • Als dakwerker sta je in voor het plaatsen van hellende daken, zowel pannen en leien.
  • Roofing branden
  • Timmerwerken
  • EPDM en isolatie plaatsen
  • Werken op hoogte


Profiel

  • Een eerste ervaring als dakwerker is mooi meegenomen maar zeker geen must!
  • Je geraakt elke dag tot in Lanaken zelf
  • Geen hoogtevrees
  • Je bent flexibel naar werven en uren 


Aanbod

  • Vast contract na een positieve interimperiode 
  • Interne opleiding wordt aangeboden
  • Aantrekkelijke verloning volgens de barema's van de bouwsector 
  • Je werkt in een 40-uren week en hebt recht op 12 ADV-dagen 
  • Extra voordelen: ecocheques, pensioenpremie, getrouwheidszegels bouw,...


Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Commercieel technisch medewerker binnendienst/ winkel

PROFFIX Vakhandel bvba
Sinds: 12-10-2021 | Aantal plaatsen: 2

Functieomschrijving

Taken:

- Advies en verkoop aan klanten (ruime algemene technische kennis absoluut noodzakelijk!)

- Winkel op orde houden (rekken vullen, voorstellen doen voor bestellingen)

- Ruime kennis van ons assortiment: bevestigingsmaterialen, gereedschappen, schuren & slijpen, verf, lijmen, kitten, transportmiddelen, ijzerwaren, PBM's, werkkledij, ...

- Probleem oplossend gericht (altijd meedenken met de klant in hoe je ervoor zorgt dat de klant zo snel mogelijk doorkan met zijn project.

- Vragen van klanten technische en commercieel onderzoeken (gewenste levertijd, beste producten, wat is er momenteel op voorraad, wat kan snel geleverd worden, wat zijn alternatieven producten, ...

- Klanten verwelkomen in de winkel

- Afrekeningen

- Klant bestellingen in het systeem invoeren.

- Nieuwe klanten aanmaken in het systeem

- Orders plaatsen in het systeem

- Sleutels namaken

- Verfmengen

- Producten en artikelen voorbereiden (etiketteren, stickers Proffix erop plakken)

- Binnenkomende telefoons beantwoorden

- Klanten informeren over opvolging van bestellingen.

- Kleine herstellingen doen

- Afdelingen en voorraad op ordenen en bevoorraden (bijbestellen, defecte producten uit afdelingen nemen).

- Wensen van de klanten inventariseren en adviseren over producten en diensten van Proffix.

- Klanten informeren over de mogelijkheid om bestellingen te laten leveren.

- Klanten informeren over de mogelijkheid om telefonisch en per email bestellingen door te geven.

- Klanten informeren over de diensten bij verkoop (korting, levering, op rekening kopen bij minimale omzet van 2500 euro per jaar).

- Klanten informeren over de klantprofielen van Proffix.

- Klanten informeren over de "trouwe en terugkerende klanten korting"

Dienstverband: Voltijds, Onbepaalde duur

Aanvullende betalingen:

  • Vakantiegeld

Werkschema:

  • Dagdienst
  • Weekendbeschikbaarheid

Sollicitatievragen:

  • Woon je op maximaal 30 minuten rijden vanaf Staatsbaan 11 Neerharen

Ervaring:

  • Verkopen of werken met ons product assortiment: 4 jaar (Vereist)

Thuiswerken:

  • Nee


Profiel

Absolute must is:

-Technische kennis, door verkoopservaring of door praktische kennis. Proffix heeft een ruim assortiment je moet dus veel afweten van een heleboel producten die vakmensen gebruiken tijdens hun werk.

- Vriendelijkheid en een gedreven houding.

- Commercieel inzicht en klantgericht werken.

- Handen uit de mouwen, en doen.

- Meedenkend met de klant en probleem oplossend werken.



Jobdomein
Administratie Verkoop

Tijdsregeling


Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 5 jaar ervaring



Supervisor Papier Productie

HUDSON BELGIUM NV
Sinds: 11-10-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Sappi Lanaken Mill, gevestigd in Lanaken, maakt deel uit van de groep South African Pulp and Paper Industries Limited, wereldwijd actief als papier producent. Lanaken Mill produceert gestreken fijn papier (van 57 tot 170 gram/m2) en pulp van hoge kwaliteit. Elk jaar produceert de fabriek in Lanaken 530.000 ton gestreken fijn papier en 165.000 ton pulp (chemisch, thermisch en mechanisch) voor eigen gebruik. Sappi Europe blijft haar positie als één van ’s werelds toonaangevende producenten van gecoat fijn papier consolideren en versterken. De voorbije jaren werd er fors geïnvesteerd in de site Lanaken, en ook de volgende jaren staan er nog heel wat innovatieve projecten op til. Om hun ambities waar te maken, hebben zij de juiste mensen nodig die hun belangrijkste waarden delen: integriteit en vertrouwen, vrijheid met verantwoordelijkheid, durf om nieuwe wegen te verkennen en persoonlijke groei. Vandaag biedt de site in Lanaken een boeiende uitdaging voor een (m/v):

Supervisor Papier Productie

Een gedreven peoplemanager die zich thuisvoelt in een industriële context waar veiligheid, kwaliteit en efficiëntie centraal staan

Functie

  • Je staat in voor het operationele management met betrekking tot de papiermachine van de Mill te Lanaken, waar aangeleverde pulp wordt omgezet tot papier.
  • Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van een 50-tal medewerkers, die verdeeld zijn over een 5-ploegenstysteem.
  • Naast het instrueren, motiveren en supporteren van jouw medewerkers, zorg je voor een goede werkplanning waarbij je niet alleen de bezetting maar ook de verdeling van de werkzaamheden goed opvolgt en coördineert.
  • Je staat in voor het behalen van de vooropstelde KPI’s waarbij je zorgt voor een optimale kwantitatieve en kwalitatieve afwerking zodat verdere afhandeling van de productie niet in gedrang komt.
  • Door je sterke kijk op het proces, signaleer je verbetervoorstellen en draag je verder zorg voor de implementatie en borging ervan. Je verzekert dat de productiemiddelen dagelijks op de best mogelijke manier worden ingezet.
  • Het naleven van de veiligheidsvoorschriften is cruciaal. Je stelt hierbij een voorbeeld met je eigen veiligheidsgedrag.
  • Je doet verbetervoorstellen op gebied van veiligheid en moedigt collega’s aan om elkaar aan te spreken op onveilig gedrag en het gebruik van STeF&Go (StopFocus en Go). In geval van incidenten analyseer je de oorzaken en implementeer je correctieve en preventieve maatregelen.
  • Je voorziet opleidingen voor al je medewerkers zodat de juiste kennis en kunde in je team aanwezig is en waardoor veilig werken verstevigd kan worden.


Profiel

  • Bij voorkeur heb je een Masterdiploma (– of gelijkwaardig door ervaring in een leidinggevende rol binnen technische functie.)
  • Met mensen werken geeft je energie, je bent een geboren people manager – je kan communicatief je mannetje staan en weet hoe de medewerkers te stimuleren, te motiveren en te coachen.
  • Je durft een kritische blik te werpen op de operationele processen en durft verbeterprocedures door te voeren
  • Door je proactieve aanpak durf je juiste en snelle beslissingen te nemen en dit met als hoofddoel de gewenste resultaten te behalen.
  • Problemen analyseren en oplossen is dagelijkse kost. Je stressbestendigheid komt hier goed van pas
  • Je kan vlot werken met MS Office. Kennis SAP is een pluspunt
  • Je wenst te werken in dagdienst maar ziet er ook niet tegenop om een wachtdienst van gemiddeld 1 op 5 te presteren.


Aanbod

  • Een technisch uitdagende, industriële omgeving waar oude en nieuwe technologie samenkomen en veiligheid voorop staat.
  • Een verantwoordelijke rol met veel afwisseling en variatie, interessante interne en externe samenwerkingsverbanden en veel ruimte voor initiatief en ownership.
  • Een brede functie waarin zowel technische, organisatorische, economische als relationele aspecten aan bod komen.
  • Een competitief salarispakket met uitstekende primaire en secundaire (zoals MC’s, groeps- en hospitalisatieverzekering, vakantiedagen) arbeidsvoorwaarden bij een onderneming in evolutie.

Vragen?

Contacteer Nic Nicasy op + 32 497 52 63 13

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.



Jobdomein
Productie Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 5 jaar ervaring



PERSOPERATOR

HERCORUB
Sinds: 07-10-2021 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

  • Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van rubberpersmachines met injectiepersen.
  • Je controleert de kwaliteit van het eindproduct.
  • Je monteert vaak hulpstukken en je doet bijstellingen.
  • Je rapporteert over het verloop van de productie.
  • Je krijgt de verantwoordelijkheid over een aantal persen tegelijkertijd.


Profiel

  • Je bent dynamisch, vlot en praktisch ingesteld.
  • Een A2/A3 diploma Elektro-Mechanica, Industrïele Wetenschappen, Mechanica of Mechanische vormgeving is een plus.
  • Je hebt een ‘ technische feeling’.
  • Je hebt een goede fysieke conditie.
  • Je hebt geen probleem met werken in een 3-ploegensysteem.


Aanbod

Wij bieden een aantrekkelijk loonpakket met 18 ADV-dagen! Wij zijn een stabiele en dynamische onderneming met toffe medewerkers die enthousiast uitkijken naar een nieuwe collega!



Jobdomein
Productie Techniek

Tijdsregeling
3-ploegenstelsel

Voltijds/Deeltijds
Voltijds