Aanbod

We bieden een contract bepaalde duur aan van 28,5u/week. Werken bij Wibra betekent een fijne werksfeer, een aantrekkelijk salaris en 20% personeelskorting.

Dynamische en ambitieuze mensen geven wij de mogelijkheid om vanuit deze functie door te groeien binnen onze organisatie.

Neem ook zeker een kijkje op onze website: https://wibra.be

Uitblinken doe je bij Wibra, Das-ty manier!



Jobdomein
Management Verkoop

Tijdsregeling


Voltijds/Deeltijds
Deeltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Expert aankoop

OPENBAAR PSYCHIATRISCH ZORGCENTRUM
Sinds: 18-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Als expert aankoop beheer en behandel je, op een zelfstandige manier, aankoopdossiers en zorg je ervoor dat interne processen efficiënt, correct en klantvriendelijk verlopen terwijl procedures en regelgeving (met bijzondere aandacht voor de wet inzake overheidsopdrachten) gerespecteerd worden.

De uitdagingen van je job

In de functie van expert aankoop maak je deel uit van de aankoopdienst van het OPZC Rekem en rapporteer je aan de Directeur Financiën, Infrastructuur, Personeel en Organisatie. De aankoopdossiers, die aan jou worden toegewezen, beheer je van A tot Z:

  • Je hebt aandacht voor de behoeftes van de organisatie en evalueert hoe deze passen in het aankoopbeleid en in de begroting/ investeringsplannen;
  • Je bepaalt, overeenkomstig de wet inzake overheidsopdrachten, de stappen die dienen gevolgd te worden om de aankoop te realiseren en je informeert hierover je interne klanten;
  • Je stelt de administratieve bestekken op en begeleidt je interne klanten bij het voorbereiden van de technische bestekken;
  • Je vraagt offertes op en respecteert de wettelijke termijnen.
  • Je beoordeelt offertes, geeft terugkoppeling aan leveranciers en onderhandelt indien mogelijk;
  • Je stelt de nodige documenten op om de aankoop af te ronden en de bestelling te plaatsen;
  • Je bent betrokken bij de controle van de inkomende facturen.

Naast het beheren van aankoopdossiers, werk je mee aan het opstellen van de begroting en de investeringsplannen. Op basis daarvan stel je een aankoopplanning op zodat alle voorziene aankopen binnen de begroting en de investeringsplannen ook gerealiseerd kunnen worden. Je neemt ook een actieve rol op bij het opvolgen van de investeringsplannen.

Je bent aanspreekpunt voor leveranciers en interne klanten en stuurt het aankoopgedrag binnen de organisatie volgens het opgestelde aankoopbeleid. Je zoekt hierbij naar correcte en klantgerichte oplossingen. Je neemt deel aan werkgroepen en overlegmomenten binnen de aankoopcentrale voor Limburgse ziekenhuizen en communiceert hierin over de behoeften en belangen van OPZC Rekem. Je deelt je vakinhoudelijke kennis en expertise met collega’s en streeft naar continue verbetering van de aankoopprocessen binnen de organisatie.



Profiel

Jouw profiel

  • Je hebt minstens een bacheloropleiding in een bedrijfseconomische richting of een andere bacheloropleiding met aantoonbare ervaring binnen een aankoopdepartement;
  • Aantoonbare ervaring met openbare aanbestedingsdossiers en kennis van de wetgeving inzake overheidsopdrachten is een pluspunt
  • Je kan vlot werken met MS Office toepassingen en je bent vertrouwd met het verzamelen van relevante literatuur en informatie en je kan deze info in heldere rapporten gieten;
  • Je bent klantgericht en communiceert helder en transparant;
  • Probleemoplossend denken is je tweede natuur.


Aanbod

Ons aanbod

  • Een voltijds contract van onbepaalde duur;
  • Een boeiende en afwisselende functie die je de mogelijkheid geeft om ervaring op te doen in een steeds evoluerende en innoverende gezondheidssector;
  • Uurrooster: dagdienst + glijtijden;
  • Loon volgens geldende loonschalen van OPZC Rekem;
  • Een werkomgeving waar de kernwaarden: zorgzaamheid, innovatie, verbondenheid en integriteit centraal staan;
  • Gunstige arbeidsvoorwaarden:
    o Onthaaltraject voor nieuwe medewerkers;
    o Mogelijkheden om je continue bij te scholen;
    o Gunstige verlofregeling: 35 vakantiedagen en 14 feestdagen in een voltijdse tewerkstelling binnen een 38-uren werkweek;
    o 2de pensioenpijler;
    o Hospitalisatieverzekering vanaf de eerste werkdag, met de mogelijkheid om je gezinsleden aan te sluiten;
    o Maaltijdcheques aan €7 per gewerkte dag, waarvan €5,91 werkgeversbijdrage;
    o Tal van voordelen om onze appreciatie uit te drukken, omdat het welbevinden en –beleven van onze medewerkers belangrijk is.


Jobdomein
Aankoop Onderzoek en ontwikkeling

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Onderhoudsmechanieker

START PEOPLE
Sinds: 18-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Onze klant, werkzaam in recyclage van kunstsoffen, is op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmechanieker om het team te versterken en het machinepark te onderhouden.

Je dagtaken zullen er als volgt uitzien:

  • Zelfstandig opsporen van storingsoorzaken en deze oplossen
  • Opstellen van een preventief onderhoudsplan op en dit uitvoeren
  • Uitvoeren van mechanische en elektrische herstellingen aan machines en installaties
  • Reviseren van diverse machines
  • Bijhouden van voorraden
  • Zien van kansen, signaleren van knelpunten en deze bespreken met de site manager


Profiel

  • Je kunt zelfstandig werken en even goed in team
  • Technisch, mechanisch en elektrisch inzicht
  • Oog voor veiligheid, orde en netheid
  • Je bent in staat om signalen en knelpunten direct om te zetten in actie en oplossingen
  • Kennis van PLC-besturing
  • Je bent bereid om storingsdienst te bemannen
  • Je kan je behelpen in het Engels


Aanbod

  • Een marktconform salaris passend bij je opleiding en ervaring aangevuld met maaltijdcheques
  • Je werkt van maandag tot en met vrijdag in een 40 uren stelsel. Dit houdt in dat je bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen nog eens 12 extra ADV-dagen opbouwt
  • Je werkt van 07.00 tot 16.00 uur
  • Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid
  • Je komt terecht in een tof team binnen een stabiel familiebedrijf dat groeit

Bedrijfsinfo

Onze klant recycleert kunststoffen vanuit zeven vestigingen in Europa.



Jobdomein
Bouw Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Chauffeur C/CE - Kraan voor silobouw

ACCENT INDUSTRY SERVICES
Sinds: 18-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Het takenpakket van Chauffeur C/CE - Kraan voor silobouw bestaat uit:
  • Het vervoeren van grondstoffen (zoals meel, zand, tarwe,..) in Belgie en Benelux
  • Het verzorgen van internationale ritten
  • 3 overnachtingen per week
  • Het invullen van de nodige documenten
  • Tank, bulk, intermodaal, trekker oplegger

Bedrijfsinformatie
De firma is een familiebedrijf waar de zoon reeds van de 3de generatie zaakvoerder is. Op het gebied van transport werd er begonnen met het bulktransport voor het vervoer van cement in België en de omringende landen. In 2005 vond het 75 jarig jubileum van het bedrijf plaats. De term "industributie" vat in één woord de missie van de firma samen. Met de samentrekking van de woorden "industrie" en "distributie" geeft aan dat de core business van de onderneming bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen via het nationaal en internationaal wegtransport van en naar de industriële bedrijven.

Profiel

Voor de functie van Chauffeur C/CE - Kraan voor silobouw ben je:
  • In het bezit van een rijbewijs C of CE
  • Heb je een geldige code 95, medische schifting en een geldige bestuurderskaart
  • Sta je open voor overnachtingen
  • Ben je flexibel naar het startuur en aantal uren per dag
  • Kan je de vrachtwagen veilig wegzetten


Aanbod

Ze willen erkend worden als een efficiënte, innovatieve, klantgerichte & oplossingsgerichte logistieke speler gespecialiseerd in de distributie van natte en droge bulk. Om een ​​perfect onderhoudsniveau van het materieel te garanderen beschikken ze over een eigen garage met gekwalificeerde monteurs die streven ze naar een maximale beschikbaarheid van materieel. Ze zijn het transportbedrijf dat steeds blijft groeien en zet zich hier ook altijd sterk voor in.

Jobdomein
Land- en tuinbouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Administratief medewerker

WHITE SUN
Sinds: 18-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Wil jij onze klanten helpen in hun zoektocht naar een pakketreis, reisje naar de zon of een citytrip?

Bij White Sun zoeken we een enthousiaste medewerker die onze klanten wil bijstaan in hun zoektocht.

  • Je staat onze klanten face2face of telefonisch te woord.
  • Je luistert naar hun reiswensen en je doet voorstellen.
  • Je staat in voor de administratie en het beantwoorden van mails.
  • Je geeft alles in in de verschillende systemen.
  • Je kijkt de betalingen en tickets na.
  • Je zorgt ervoor dat onze klanten de juiste documenten ontvangen.

Je doet dit alles steeds met een lach op je gezicht!



Profiel

  • Je bent klantvriendelijk en joviaal.
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je bent commercieel ingesteld.
  • Je kan vlot werken met verschillende computerprogramma's.
  • Je wil graag bijleren en hebt een teamgeest.
  • Je hebt bij voorkeur een opleiding gevolgd in de toeristische sector of minstens een diploma middelbaar onderwijs.
  • Bij voorkeur woon je in de buurt: regio Genk en Maasmechelen.
  • Kennis van Frans en Duits is een pluspunt.


Aanbod

  • Werken in een dynamisch team.
  • Opdracht op lange termijn. Je wil meegroeien met het bedrijf.
  • Je werkt van 9 tot 18 uur. Op zaterdag van 9 tot 16 uur (vrije dag kan opgenomen worden tijdens de week).
  • Mogelijkheid om te starten via een individuele beroepsopleiding. Dit is een maatregel waarbij je opleiding in het bedrijf volgt van minimum 1 maand tot maximum 6 maanden waarbij werkloosheidsuitkering of leefloon behouden blijft + een opleidingsvergoeding. Dit kan ook voor vrij werkzoekenden en schoolverlaters zonder uitkering. Na de opleiding volgt een contract van bepaalde of onbepaalde duur na een succesvolle afronding van de IBO. Meer info zie https://www.vdab.be/ibo.


Jobdomein
Gezondheid Verkoop

Tijdsregeling


Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Onderhoudsmechanieker

House of Recruitment Solutions BV
Sinds: 18-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Onze klant recycleert kunststoffen vanuit zeven vestigingen in Europa.
 


Jobomschrijving

Onze klant, werkzaam in recyclage van kunstsoffen, is op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmechanieker om het team te versterken en het machinepark te onderhouden. 

Je dagtaken zullen er als volgt uitzien: 

  • Zelfstandig opsporen van storingsoorzaken en deze oplossen
  • Opstellen van een preventief onderhoudsplan op en dit uitvoeren
  • Uitvoeren van mechanische en elektrische herstellingen aan machines en installaties
  • Reviseren van diverse machines
  • Bijhouden van voorraden
  • Zien van kansen, signaleren van knelpunten en deze bespreken met de site manager



Profiel

  • Je kunt zelfstandig werken en even goed in team
  • Technisch, mechanisch en elektrisch inzicht
  • Oog voor veiligheid, orde en netheid
  • Je bent in staat om signalen en knelpunten direct om te zetten in actie en oplossingen
  • Kennis van PLC-besturing
  • Je bent bereid om storingsdienst te bemannen
  • Je kan je behelpen in het Engels
     


Aanbod

  • Een marktconform salaris passend bij je opleiding en ervaring aangevuld met maaltijdcheques
  • Je werkt van maandag tot en met vrijdag in een 40 uren stelsel. Dit houdt in dat je bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen nog eens 12 extra ADV-dagen opbouwt
  • Je werkt van 07.00 tot 16.00 uur
  • Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid
  • Je komt terecht in een tof team binnen een stabiel familiebedrijf dat groeit


Jobdomein
Bouw Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Metser

VIVALDIS CONSTRUCT GENK (VG/1380/BC 55-406)
Sinds: 17-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een metser. Het bedrijf specialiseert zich vooral in grote projecten, meestal nieuwbouwprojecten. 
  • Als metser sta je in voor het metsen van snelbouw, facade, bekistingen, ... 


Profiel

  • Je geraakt elke dag in Lanaken
  • Je bent gemotiveerd
  • Je hebt een eerste ervaring als metser achter de rug
  • Bij voorkeur beschik je over een rijbewijs B.
  • Je bent een echte teamplayer: je werk steeds samen met je collega's 


Aanbod

  • Vast contract na een positieve interimperiode 
  • Aantrekkelijke verloning volgens de barema's van de bouwsector 
    • Minimum uurloon van €16,011 - hoger naargelang ervaring, opleiding, ...
  • Je werkt in een 40-uren week en hebt recht op 12 ADV-dagen 
  • Extra voordelen: ecocheques, pensioenpremie, getrouwheidszegels bouw,...


Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Gevelwerker

VIVALDIS CONSTRUCT GENK (VG/1380/BC 55-406)
Sinds: 17-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze klant in Lanaken zijn wij op zoek naar een gevelwerker.
Dit bedrijf is gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling, luchtgommen en het zandstralen van gevels, meubels, leidingen, ... De werven liggen voornamelijk in Belgisch en Nederlands Limburg
  • als gevelwerker sta jij in voor het zandstralen (van oa gevels), luchtgommen en voor alle oppervlaktebehandelingen (oa beschermlaag in brandwerend product aanbrengen)


Profiel

  • Je hebt een rijbewijs B
  • Je bent flexibel in uren: lange werkdagen/overuren schrikken je niet af
  • Je bent een echte teamspeler, je werkt steeds samen met je collega's
  • Je werkt heel nauwkeurig en bent klantgericht (je werkt ook bij particulieren thuis) 
  • Je bent héél gemotiveerd en wilt echt werken 


Aanbod

  • Vast contract na een positieve interimperiode 
  • Je krijgt een volledige interne opleiding binnen het bedrijf 
  • Mogelijkheid tot het verkrijgen van een camionette
  • Aantrekkelijke verloning volgens de barema's van de bouwsector 
    • Minimum uurloon van €16,011 - hoger naargelang ervaring, opleiding, ...
  • Je werkt in een 40-uren week en hebt recht op 12 ADV-dagen 
  • Extra voordelen: ecocheques, pensioenpremie, getrouwheidszegels bouw,...


Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Transportplanner/ster

MANPOWER BELGIUM
Sinds: 17-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor het plannen én aansturen van een 20tal chauffeurs en hun vrachtwagens.

Je verwerkt de binnenkomende opdrachten (rekening houdend met lading, vrachtwagen, specificaties klant) en maakt een planning op.

Doorheen de dag geef je instructies aan jouw chauffeurs en stuurt hen bij waar nodig.

Je staat nauw in contact met de jouw klanten m.b.t. (tijdige) leveringen, troubleshooting, klanttevredenheid,… .

Bedrijfsprofiel:

MANPOWER OFFICE PEOPLE is specialist in de rekrutering van bediendenprofielen. Wij gaan steeds voor de ‘perfecte match’ tussen werkgever en sollicitant!

Transportplanner/ster



Profiel

Je hebt een Bachelor denkniveau!

Je hebt kennis van bulk- en tanktransport, alsook systemen zoals TAS, Transporeon, Transwide, Track & Trace, ... ).

Je spreekt vlot (of kan je professioneel behelpen) in het Nederlands, Engels en Frans.

Je bent een doorzetter, stressbestendig en gaat graag uitdagingen aan waarbij je beslissingen durft nemen.



Aanbod

Het gaat om een voltijdse functie tussen maandag en vrijdag (8u-17u met glijdende uren).

Je ontvangt een aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen in lijn met jouw ervaring en competenties!

Tewerkgesteld via Manpower geniet je bovendien van talrijke kortingen via Benefits@Work (Zalando, ICI Paris XL, Center Parcs,…).

Interesse in deze uitdagende functie? Reageer dan nu online of via office.limburgOP@manpower.be

Meer info? Bel 011 26 96 36

Jobdomein
Administratie Land- en tuinbouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Operator - 2PL-NAP-VC

ASAP MAASMECHELEN
Sinds: 17-08-2022 | Aantal plaatsen: 9

Functieomschrijving

Voor een multinational in Lanaken, actief in de papiersector zijn wij op zoek naar operatoren. Je hebt de keuze uit twee ploegen, vaste nacht of een volcontinu rooster.

Als operator zal je instaan voor het bedienen van één van de papiermachines. Je zorgt ervoor dat de continuïteit van de productie gegarandeerd wordt.

Bij jouw takenpakket als operator horen onder andere volgende zaken:
- Uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces;
- Operationele handelingen uitvoeren op basis van instructies en richtlijnen van je leidinggevende;
- Je draagt bij aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces;
- Preventieve controles uitvoeren om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren;

Tevens hecht je veel belang aan veiligheid, kwaliteit, orde en netheid. Je volgt de nodige procedures die gelden binnen de onderneming.
Je bent zowel door de week als tijdens de weekenden beschikbaar in een meerploegensysteem (ochtend-middag-nachtdienst).

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs. Indien je een goede achtergrond in wiskunde en/of fysica hebt, is dit zeker een pluspunt!
Je hebt reeds ervaring in een productieomgeving!

Als operator ben je iemand die;
- nauwkeurig en goed georganiseerd kan werken;
- een hands-on mentaliteit heeft;
- flexibel is ingesteld wat betreft werkuren;
- kan werken in een warmere werkomgeving;
- een echte teamplayer is!




Aanbod

Je krijgt de kans om een uitdagende job uit te oefenen binnen een multinational die zich richt op innovatie, milieu en professionaliteit. Je kan hierbij rekenen op een dynamische, familiale werkomgeving, waar voldoende ruimte is om 100% jezelf te zijn. Zij bieden je de kans om jezelf te ontplooien en investeren in jou als persoon.

Afhankelijk de functiegroep kan je rekenen op een aantrekkelijk loon tussen 19-26 euro per uur.
Aanwezige extra-legale voordelen o.a.:
- Groepsverzekering (voor pensioen/bij overlijden/bij werkonbekwaamheid)
- Hospitalisatieverzekering betaald door Sappi voor het ganse gezin
- Deelname Europees bonussysteem
- Mogelijkheid tot deelname aan het fietsleaseplan
- Naast “inspanning” is er bij Sappi Lanaken ook tijd voor “ontspanning”
- Eigen personeelsvereniging met diverse activiteiten
- Gezondheidsprogramma met korting op fitness en zwemmen, jaarlijkse griepprik, stoppen-met-roken-terugbetaling,..
Fijne personeelsfeesten

  • Maaltijdcheques
  • Ploegenpremie


Jobdomein
Productie Techniek

Tijdsregeling
Nachtwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Shovel machinist

Meever Infra Services
Sinds: 17-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Ben jij een shovelmachinist met ervaring die opzoek is naar nieuwe uitdaging binnen jouw vakgebied en woon je in de nabije omgeving van Lanaken, België? Dan is dit je kans.

Meever & Meever is een toonaangevend bedrijf op het gebied van stalen funderings materialen oa: Stalen damwanden, Stalen buizen en verankerings techniek.

Het bedrijf is internationaal actief en levert zowel staal producten in standaard afmetingen als overlengte en zwaar materieel. Geen saai standaard werk dus !

Als shovelmachinist bij dit bedrijf is je werk lekker afwisselend. Je komt te werken bij een bedrijf die zich bezig houdt met stalen damwanden, buizen en hoekprofielen. Jij houdt je bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Aan/afvoeren materialen voor werkzaamheden
  • Laden/lossen vrachtwagens
  • Verschillende handelingen met stalen damwanden en Buizen
  • Terrein werkzaam en geordend houden
  • Shovel onderhouden (schoonhouden, tanken, vetpunten aanvullen etc)
  • Helpen zo waar nodig



Profiel

  • je hebt al wat ervaring op de shovel;
  • je bent een leergierig persoon.


Aanbod

  • Een bovengemiddeld salaris voor deze functie
  • Leuk en gezellig team
  • Waardering voor jouw vakmanschap
  • Uitdagend werk



Jobdomein
Bouw Land- en tuinbouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Chauffeur CE

Agilitas Maasmechelen
Sinds: 17-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Je werkdag start om 5u.

Je brengt de leveringen naar de klanten, meestal zijn dit vaste klanten die elke week of om de 2 weken beleverd worden.

Je laadt je vrachtwagen zelf.

Je doet enkel nationale verplaatsingen.

Je bestuurt een vrachtwagen met laadklep.



Profiel

Je kan omgaan met stress.

Je neemt je verantwoordelijkheid.

Je kan zelfstandig werken.

Je bent flexibel ingesteld.

Je bent klantgericht.



Aanbod

Je vrachtwagen krijg je mee naar huis.

Je werkt niet in de avond. 

Job op lange termijn. 



Jobdomein
Land- en tuinbouw

Tijdsregeling


Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Chauffeur Rijbewijs CE

VIVALDIS CONSTRUCT GENK (VG/1380/BC 55-406)
Sinds: 17-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze klant, gelegen te Lanaken en gespecialiseerd in bouw- en betonwerken, zijn we op zoek naar een chauffeur CE
  • Je rijdt en werkt met de vaste kraan op camion: leveren van bouwmaterialen. 


Profiel

  • Je bent in het bezit van een CE-rijbewijs + code 95.
  • Ervaring met de kraan is een plus
  • Je geraakt elke dag tot in Lanaken


Aanbod

  • Vast contract na een positieve interimperiode 
  • Aantrekkelijke verloning volgens de barema's van de bouwsector 
    • Minimum uurloon van €16,011 - hoger naargelang ervaring, opleiding, ...
  • Je werkt in een 40-uren week en hebt recht op 12 ADV-dagen 
  • Extra voordelen: ecocheques, pensioenpremie, getrouwheidszegels bouw,...
  • Je werkt in een groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden 


Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Back-Office Bediende Planning

MANPOWER BELGIUM
Sinds: 17-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Op de Transportafdeling ben jij een administratieve steun voor de Planners!

Je verwerkt de binnenkomende opdrachten en staat in voor de ingave van de transportopdrachten in het TMS systeem.

Je zorgt voor een correcte behandeling en afwerking van elk dossier/opdracht en staat hiervoor in nauw contact met de Planners/Dispatchers.

Bedrijfsprofiel:

MANPOWER OFFICE PEOPLE is specialist in de rekrutering van bediendenprofielen. Wij gaan steeds voor de ‘perfecte match’ tussen werkgever en sollicitant!

Backoffice Bediende Planning (m/v/x)



Profiel

Je hebt een Bachelor denkniveau.

Je hebt kennis van bulk- en tanktransport, alsook systemen zoals TAS, Transporeon, Transwide, Track & Trace, ... ).

Je spreekt vlot (of kan je professioneel behelpen) in het Nederlands, Engels en Frans.

Je bent een doorzetter, stressbestendig en gaat graag uitdagingen aan waarbij je beslissingen durft nemen.



Aanbod

Het gaat om een voltijdse functie tussen maandag en vrijdag (8u-17u).

Je ontvangt een aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen in lijn met jouw ervaring en competenties!

Tewerkgesteld via Manpower geniet je bovendien van talrijke kortingen via Benefits@Work (Zalando, ICI Paris XL, Center Parcs,…).

Interesse in deze uitdagende functie? Reageer dan nu online of via office.limburgOP@manpower.be

Meer info? Bel 011 26 96 36

Jobdomein
Administratie Land- en tuinbouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



KOERIERS

MALGASIAN LILIT
Sinds: 17-08-2022 | Aantal plaatsen: 2

Functieomschrijving

  • Je staat in voor het leveren van pakjes (maximum 31 kg) bij onze klanten in de omgeving van Lanaken.
  • 's Morgens kom je naar het depot in Sint-Truiden en sta je zelf in voor het laden en lossen van de bestelwagen.


Profiel

Bij voorkeur heb je voldoende rijervaring (minstens 2 jaar).



Aanbod

  • Je start met een tijdelijk contract van 2 maanden met kans op een vaste tewerkstelling.
  • Je start elke dag om 8.30 uur en werkt 5 à 6 uur per dag. Je kan je werkdag grotendeels zelf inplannen.
  • Je werkt van maandag tot en met zaterdag.
  • Je werkt 35 à 38 uur per week, afhankelijk van de hoeveelheid pakketten die je moet leveren.


Jobdomein
Land- en tuinbouw

Tijdsregeling


Voltijds/Deeltijds
Deeltijds



Metser

VIVALDIS CONSTRUCT GENK (VG/1380/BC 55-406)
Sinds: 17-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor een bedrijf te Lanaken zijn we op zoek naar een ervaren metser.
Dit bedrijf is gespecialiseerd in de volledige ruwbouw van woningen voor particulieren, zij werken voornamelijk regio Limburg (Lanaken, Tongeren, Riemst,...). Zij staan zowel in voor traditioneel metsen als ook verlijmen. 
Als metser sta je in voor.
  • Het metsen en verlijmen van zowel binnen- als buitenstenen
  • Af en toe help je ook mee in de afbraakwerken 


Profiel

  • Je hebt ervaring als metser
  • Ervaring met verlijmen en plan lezen is een plus
  • Je kan zowel zelfstandig weken als in teamverband
  • Je staat ervoor open bij te leren 
  • Je wil je flexibel opstellen naar taken, werven en uren
  • Je geraakt elke dag tot in Lanaken


Aanbod

  • Je krijgt een vast contract na een positieve interimperiode 
  • Aantrekkelijke verloning volgens de barema's van de bouwsector 
    • Minimum uurloon van €16,011 - hoger naargelang ervaring, opleiding, ...
  • Je werkt in een 40-uren week en hebt recht op 12 ADV-dagen bovenop je verlofdagen 
  • Extra voordelen: ecocheques, pensioenpremie, getrouwheidszegels bouw,...


Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Administratief bediende vastgoed

CHRISTOFFELS VASTGOED VERZEKERINGEN
Sinds: 16-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers op kantoor, je helpt klanten telefonisch en per mail verder en je leidt alles in goede banen. Ook bied je administratieve en organisatorische ondersteuning aan het team van makelaars. Kortom, je hebt een gevarieerd en uitdagend takenpakket:

  • opvragen van de wettelijke documenten;
  • contact met diensten en gemeenten;
  • opmaken en afwerken van verkoopdossiers (op papier en digitaal);
  • online plaatsen van panden;
  • opmaken van huurcontracten en praktische afhandeling (plaatsbeschrijving, overdracht van nutsvoorzieningen, registratie contracten,...);
  • inplannen van afspraken;
  • dagelijkse administratieve taken (opvolging kantoorbenodigdheden, bestellingen, archiveren,...).


Profiel

  • Je hebt goede computervaardigheden (Office: Excel & Powerpoint).
  • Je bent positief en vriendelijk ingesteld.
  • Je werkt nauwgezet.
  • Je kan zelf evalueren wat prioriteit heeft en je planning wijzigen waar nodig.
  • Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen.
  • Je hebt een vlotte pen en communiceert zeer goed in het Nederlands, en goed in het Engels en Frans.
  • Je bent een teamplayer maar houdt er ook van om zelfstandig te werken en initiatief te nemen.


Aanbod

  • Je komt terecht in een dynamische, aangename werkomgeving met een open bedrijfscultuur en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Je wordt intensief begeleid.
  • Je kan rekenen op een competitief salarispakket conform ervaring.


Jobdomein
Administratie ICT

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds



WINKELVERANTWOORDELIJKE LANAKEN

VANDERMAESEN VISWAREN
Sinds: 16-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze winkel in Lanaken gaan wij op zoek naar een winkelverantwoordelijke.

Je adviseert de klanten over de verschillende producten, mogelijkheden en recepten en neemt hun bestellingen aan.

Je bewerkt en verwerkt de producten tot deze voldoen aan de wensen van de klant, bijvoorbeeld fileren, ontvellen, ..

Je verzorgt de presentatie van de winkel (verse vis, traiteur, meeneemtoog, ... )

Je staat ook in voor een aantal keukentaken, bijvoorbeeld frituren van vis, ...

Je controleert de versheid, leeft HACCP-procedures na en controleert de houdbaarheidsdata.

Je staat in voor de nodige orde en netheid in de winkel.

Je krijgt de kans om 1 van onze meest moderne winkels mee uit te bouwen tot een succesvolle zaak!



Profiel

Je bent dynamisch en enthousiast ingesteld.

Je stelt je flexibel op, zowel naar jobinhoud als werkuren toe en kan zelfstandig werken.

Je hebt een verzorgd voorkomen en beseft het belang van hygiëne in onze sector.

Je spreekt vloeiend Nederlands.

Je hebt een passie voor verse topproducten, een goede basiskennis aangaande vis zou zeker een pluspunt betekenen!



Aanbod

Je komt terecht in een groeiend bedrijf en wordt opgeleid tot een echte kenner van onze visproducten!

Je krijgt de kans om te werken met absolute topproducten!

We voorzien een aantrekkelijk loon en een toffe werksfeer!

Je werkt van dinsdag tot en met zaterdag. Je bent altijd vrij op zondag en maandag.



Jobdomein
Verkoop

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Kinderbegeleid(st)ers

HAPPY KIDZ
Sinds: 16-08-2022 | Aantal plaatsen: 2

Functieomschrijving

Functieomschrijving:

We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinderbegeleid(st)er, die vol passie ons Happy Kidz Team komt versterken in Lanaken!



Jobdomein
Logistiek en transport

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Deeltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



goenarbeider

Caubergh Groenvoorziening bv
Sinds: 15-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Groenarbeider voor zowel openbare werven als privétuinen.

Jouw taken: g roenonderhoud, scheren van hagen, plantsoenen, onkruidbestrijding, aanleg kleine tuinen, hakselen van takken.



Profiel

BE is zeker een pluspunt



Jobdomein
Juridisch

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Verkoopmedewerker

KRUIDVAT
Sinds: 13-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Dit ga je doen

In een Kruidvatwinkel is er altijd wat te doen. En dat is maar goed ook, want jij bent gek op die dynamiek. Moeiteloos schakel je tussen alle verschillende werkzaamheden. Als verkoopmedewerker zorg je ervoor dat de vracht uitgepakt wordt, de winkel er netjes uitziet en de schappen op tijd aangevuld zijn. Tussendoor help je klanten of spring je bij achter de kassa. Dit alles doe je samen met leuke collega's, die net zo van hard werken houden als jij.
Jullie zijn goed op elkaar ingespeeld en maken van iedere werkdag een feestje. Dankzij dit teamgevoel weten jullie er samen voor te zorgen dat klanten tevreden en met een tas vol Kruidvatproducten de winkel weer uit lopen. Werken bij Kruidvat is blij worden van een dagje alles geven, met als resultaat een mooie omzet. Dat voelt goed! Dus, waar wacht je nog op? Kom bij team Kruidvat!

Dit krijg je er voor terug

  • Een afwisselende baan bij de leukste winkel van België en Nederland! Waar een enthousiast team staat te popelen om met jou kennis te maken.
  • Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met verschillende opleidingen en trainingen.
  • Een marktconform salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • En… omdat jij natuurlijk fan bent van onze winkels en producten krijg je ook nog een personeelskorting op aankopen bij onze winkels van Kruidvat in België.


Profiel

Dit ben jij

  • Je bent enthousiast en kijkt er naar uit om in een tof team je handen uit de mouwen te steken.
  • Je bent commercieel en communicatief sterk en weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren.
  • Omdat het een deeltijdse functie voor enkele dagen per week betreft, is flexibiliteit in werkdagen vereist.
  • Een talent, ongeacht je geslacht, leeftijd, afkomst, culturele achtergrond of geloofsovertuiging. Samen bouwen we aan een inclusieve werkplek voor iedereen.


Aanbod

_

Jobdomein
Verkoop

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Deeltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



AGO Technics: Operator 3 ploegen

AGO Jobs & HR GENK
Sinds: 12-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in Lanaken zijn wij op zoek naar een operator in 3 ploegen.
Je bent verantwoordelijk voor:
Het bedienen, afstellen en omstellen van de machines.
Eenvoudig onderhoudswerken uitvoeren aan de machines.
Je werkt veilig en netjes.

Profiel

Je hebt interesse in techniek en hebt de wil om bij te leren.
Je kan zelfstandig werken en hebt een hands-on-mentaliteit.

Aanbod

Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een enorm familiale sfeer.
Je krijgt een job waarbij je de kans hebt om jezelf te ontwikkelen en hierin te groeien.
Naast een aantrekkelijk salaris ontvang je ook een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques en de nodige opleiding- en doorgroeimoeilijkheden.

Interesse?

geel.technics@ago.jobs of bel 014 56 46 46

Jobdomein
Productie Techniek

Tijdsregeling
3-ploegenstelsel

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Dakwerker

VIVALDIS CONSTRUCT GENK (VG/1380/BC 55-406)
Sinds: 12-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een dakwerker.

Dit familiebedrijf is al 3 generaties lang gespecialiseerd in de plaatsing, herstelling en renovatie van hellende en platte daken bij particulieren (woningbouw), ze werken steeds in de regio van Lanaken. Dit zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.
Als dakwerker sta je in voor:

  • Het plaatsen van hellende daken, zowel pannen en leien
  • Het isoleren van de daken 
  • Timmerwerken
  • Zinkwerk, dakgoten bevestigen,...


Profiel

  • Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring als dakwerker
  • Je bent bereid om bij te leren
  • Je geraakt elke dag tot in Lanaken
  • Je bent in het bezit van een B rijbewijs
  • Je bent heel gemotiveerd en wilt werken, je bent een echte teamspeler! 
  • Je bent flexibel naar werven en uren 
  • Je hebt totaal geen hoogtevrees
  • Je werkt steeds veilig


Aanbod

  • Je krijgt een vast contract na een positieve interimperiode 
  • Werven altijd rond de kerktoren
  • Interne opleiding wordt aangeboden
  • Aantrekkelijke verloning volgens de barema's van de bouwsector (starten aan 16,011€/uur, hoger naargelang ervaring)
  • Je werkt in een 40-uren week en hebt recht op 12 ADV-dagen bovenop je verlofdagen 
  • Extra voordelen: ecocheques, pensioenpremie, getrouwheidszegels bouw,...


Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Productiemedewerker vaste late

SELECT HR
Sinds: 12-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Jouw taken als expeditie productiemedewerker: 
  • Expeditie : je bent verantwoordelijk voor de administratie mbt verkoopsgoederen (documenten CMR, certificaten, inspectie ADR-controles, ..), je voert controles uit op zaken mbt aankoop (van grondstoffen hulpstoffen, verpakkingen, ..), de chauffeurs verwijzen naar de correcte afleverplaats, aanmaken van labels en stickers voor diverse doelen, back-up taken management, .. 
  • Labo : ondersteuning bieden aan lab verantwoordelijke, controles eindproducten META / VLB, monsters bewaren, klantenmonsters voorbereiden
  • Vatentap: Afvullen van IBCs, vaten, etc. . Aanbrengen van juiste labeling, stockeren eind product 
  • Andere taken : Vervanging expeditie medewerker bij afwezigheid, algemene orde ne netheid bewaren, laden/lossen vrachtwagens (ervaring heftruck is een plus)

Bedrijfsprofiel:

Voor één van onze klanten in regio Lanaken zijn we op zoek naar een vlinder productiemedewerker (expeditie - productie). In deze functie heb je diverse taken, kom je terecht in een leuk team met doorgroeimogelijkheden. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, interne opleidingen en je komt terecht binnen een open bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.

Profiel

Herken jij jezelf in onderstaand profiel?
  • Technisch achtergrond verworden door opleiding of ervaring
  • Voorkennis van de normen voor beladingen en ADR-reglementeringen en de administratieve verwerking zijn een plus 
  • Reeds ervaring in een productieomgeving 
  • Je wil werken in de vaste late van 14u-22u
  • Je houdt van afwisseling
  • Je bent leergierig 
  • Je hebt ervaring met de heftruck en bent bereidt om een attest te behalen. Heb je al een heftruckattest? Nog beter!
  • Je bent kritisch ingesteld, werkt nauwkeurig en kan zelfstandig werken
  • Spreek jij meerdere talen? Ook dat is mooi meegenomen! 
  • Je bent een échte teamplayer!


Aanbod

Wat betekent het voor jou?
  • Marktconform loon;
  • Maaltijdcheques;
  • Pensioensparen;
  • Hospitalisatieverzekering;
  • CAO bonus;
  • Fietsvergoeding; 
  • Ploegenpremie.
Heb je interesse? Wil je meer informatie?

Neem contact op met Deniz op het nummer 011 89 08 56 of mail naar deniz.isikyol@selecthr.be . 

Erk./Rec. VG 496/BUO & W020 & B 00424-406-20130311 & B 00424-405-20130311



Jobdomein
Productie Techniek

Tijdsregeling
2-ploegenstelsel

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



ONDERHOUDSMEDEWERKER (50%)

Welzijnscampus Huize Sint Anna
Sinds: 12-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Je staat in voor het dagelijkse onderhoud van de kamers van de bewoners en de gemeenschappelijke ruimtes (gangen, trappenhallen, liften,…). Dit houdt in dat je zowel de nazichten als de grondige schoonmaakbeurten volgens de overeengekomen afspraken voor je rekening neemt. Daarbij gebruik je de voorziene materialen en machines op een correcte, veilige manier. Ook bewaak je mee de voorraden van de producten en signaleer je op tijd wanneer er iets bijbesteld dient te worden. In samenwerking met je collega’s zorg je ervoor dat bewoners en familie in een propere, nette omgeving kunnen vertoeven en thuiskomen.



Profiel

Je bent meteen beschikbaar en enthousiast om van start te gaan. Orde en netheid vind je belangrijk. Schoonmaaktaken neem je bijgevolg graag en met de nodige zorg op. Hierbij kan je terugvallen op een goede kennis van producten, materialen en technieken. Ervaring in een soortgelijke functie is zeker een pluspunt. Je ziet werk en steekt spontaan de handen uit de mouwen. Je bent toegankelijk en legt gemakkelijk sociale contacten. Een vlotte babbel met de bewoners weet je dan ook zonder moeite te combineren met je dagelijkse werk.



Aanbod

Je komt terecht in een organisatie waar de kernwaarden mensgerichtheid, communicatie en samenwerken de toon zetten. Zowel in onze omgang met de bewoners en bezoekers als in de teams is dit een voortdurend streven. Samen gaan we voor warme zorg en kwaliteit. Iedereen draagt hier dagelijks zijn steentje aan bij. In het onderhoud werk je deeltijds aan een percentage van 50% oftewel 19u per week. Concreet betekent dit dat je elke werkdag (maandag tem vrijdag) werkt van 8u30 tot 12u30 met een vrije dag per maand. Verlonen doen we volgens de barema’s van ons paritair comité 330.01.20 waarbij we rekening houden met jouw relevante anciënniteit. Daarnaast ontvang je maaltijdcheques (4,09€) en is er een sociaal abonnement met mogelijkheid tot fietsvergoeding.



Jobdomein
Onderhoud

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Deeltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Administratief bediende

VIVALDIS INT GENK Bedienden bouw
Sinds: 11-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor een klant, gelegen te Lanaken, gespecialiseerd in grondwerken, zijn we op zoek naar een administratief bediende.

Je takenpakket ziet er als volgt uit: 

  • Je staat in voor het boeken van aankoop- en verkoopfacturen
  • Je staat in voor het bijhouden en opvolgen van de kosten van de werven
  • Debiteurenbeheer 
  • Diverse administratieve taken 
  • Boekhouding en de werf- en personeelsadministratie.
  • Je hebt contact met leveranciers & onderaannemers teneinde prijzen en informatie op te vragen.
  • Je stelt de meetstaten en offertes op en verwerkt de gegevens.
  • Samen met de bestuurders en de boekhouding sta je in voor de financiële opvolging van de projecten.


Profiel

  • Je bent beschikt bij voorkeur over een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring
  • Je kunt zelfstandig werken en durft initiatief te nemen, je hebt hierbij steeds oog voor detail
  • Je hebt ervaring als administratief bediende, bij voorkeur in een bouwbedrijf 
  • Je bent flexibel, stressbestendig en weet goed prioriteiten te stellen
  • Je bent vlot in de omgang en legt gemakkelijk contacten


Aanbod

  • Vast contract na positieve interimperiode
  • Voltijdse tewerkstelling
  • Marktconform salaris in lijn met je ervaring 


Jobdomein
Administratie

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



financieel adviseur vermogensopbouw

ACCENT INDUSTRY SERVICES
Sinds: 11-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

In jouw takenpakket als Financieel adviseur vermogensopbouw te Lanaken behoort het volgende tot jouw takenpakket: Alles begint met de juiste klanten vinden. Prospectie is hier een handige tool maar hier vul je niet je hele dag mee. Met de klanten waarmee je een afspraak vastlegt, voer je uitgebreide gesprekken en volg je volledig zelf op. Je werkt vooral met particulieren, af en toe komt er toch een professionele klant binnen voor basisbehoeften. Hier kan jij uiteraard ook geheel professioneel mee om. Als commerciële medewerker spot jij alle opportuniteiten en kan hier gemakkelijk op een adviserende manier op inspelen (of al dan niet doorgeven naar een collega, afhankelijk van wat de klant nodig heeft). Je bent niet de hard-seller die gaat voor one-shots maar de lange termijndenker die klantenbinding zeer belangrijk vindt.
Bedrijfsinformatie
Als Financieel adviseur vermogensopbouw te Lanaken kom je terecht in een kantoor met een familiaal karakter. Voor hen is het belangrijk dat hun klanten zich thuis voelen, een optimale service en een persoonlijk contact krijgen.

Profiel

Collegialiteit wordt door onze klant hoog in het vaandel gedragen. Jij bent dan ook een echte teamplayer die leads doorgeeft naar collega's. Financieel ben jij de expert! Je slaat elke dag 'de Tijd' eens open om te kijken wat er zich afspeelt op de financiële markt van vandaag. Je hebt een bachelordiploma, idealiter in een financiële richting. Kom jij net van de schoolbanken, dan kom jij ook zeker in aanmerking!

Aanbod

Als Financieel adviseur vermogensopbouw te Lanaken zie je het volgende terug op jouw loonfiche:
  • opstart met vast contract
  • maaltijdcheques
  • ecocheques
  • groepsverzekering
  • mogelijkheid tot thuiswerk na de opleiding
  • 27 verlofdagen per jaar
  • mobiliteitsvergoeding
  • een leuk team waarin ze je graag ontvangen
  • een feestcomité (denk bijvoorbeeld aan die apero op vrijdag, escape room, een etentje, etc..


Jobdomein
Dienstverlening

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 5 jaar ervaring



Expeditie productiemedewerker

KONVERT INTERIM MAASMECHELEN
Sinds: 11-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor een bedrijf te Lanaken zijn wij opzoek naar een productiemedewerker met administratieve kennis:

Het takenpakket is multifunctioneel en is ontworpen om op meerder niveau’s ondersteuning te bieden. 


De kerntaken zijn:

  • Ondersteuning van expeditie 
  • Ondersteuning van het labo 
  • Vatentap 
  • Algemene taken ifv orde en netheid op het terrein 

Samengevat: deze persoon houdt zich bezig met de administratieve handelingen die verband houden met inkomende en uitgaande goederen : grondstoffen, hulpstoffen, materialen / gereedschappen, producten, …;

Aanvullend wordt de betrokken persoon ingezet in het labo (kwaliteitsanalyses), bediening van de tap installatie (vaten, IBCs, etc) en algemene taken ifv orde en netheid op het terrein.



Profiel

  • De functie richt zich tot een persoon met zin voor afwerking en precisie, gezien de grote impact die een fout/vergetelheid kan hebben.
  • Kennis hebben van het productassortiment en de verschillende verpakkingen.
  • Kennis hebben van de normen voor beladingen en ADR-reglementeringen.
  • Kennis hebben van de nodige formulieren i.v.m. ADR en andere producten.
  • Kennis hebben van de thermische printers alsook van de benodigde software.
  • Kritisch ingesteld.
  • Communicatievaardig in omgang met medewerkers en chauffeurs.


Aanbod

  • Aantrekkelijke verloning
  • Afwisselende functie
  • Fijne en leerrijke werkplek


Jobdomein
Productie

Tijdsregeling
2-ploegenstelsel

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Kleivoorbereider

Q Jobs
Sinds: 10-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Je bent in staat een wiellader (bulldozer) te besturen. Een brevet is een pluspunt maar geen must.
Je bent technisch aangelegd ifv preventief onderhoud (basiskennis mechanica)
Je werkt nauwkeurig ifv identificatie en registratie van de grondstoffen, en bent in staat eenvoudige administratieve handelingen te verrichten.

Profiel

Je ontvangt de inkomende grondstoffen en staat in voor de nodige kwaliteitscontroles + bijhorende administratie.
Je staat in voor de toevoer van deze grondstoffen naar onze machines a.d.h.v. de wiellader.
Je volgt de goede werking van de machines op via controlerondgangen aan de menginstallatie.
Je voert preventieve onderhoudswerken uit aan de schrapers/banden, walsen, hamerbreker,.. en je houdt de werkzones proper door de nodige reinigingswerken uit te voeren,
Je respecteert nauwgezet de regels inzake veiligheid en kwaliteit.

Aanbod

Je komt terecht in een internationale gerenommeerde organisatie en stabiele werkgever, met lokaal een zeer familiaal karakter.
In deze uitdagende job krijg je de ruimte om initiatief te nemen en je verder te ontwikkelen.
In ruil voor je expertise en engagement bieden wij een aantrekkelijk salarispakket aan met inbegrip van een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, jaarlijkse CAO 90 bonus en de nodige opleidingsmogelijkheden. Het verlof is vrij te plannen, zonder collectieve sluiting.
Je werkt in 3 ploegen.

Jobdomein
Productie Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Metser

VIVALDIS CONSTRUCT GENK (VG/1380/BC 55-406)
Sinds: 10-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een metser
Dit klein bedrijf met familiale sfeer is gespecialiseerd in ruwbouwprojecten. Zij staan voornamelijk in voor de bouw van huizen en werken dus vooral bij particulieren. Ook voor kleine renovatieprojecten kan je bij hun terecht.
  • Als metser sta je in voor de bouw van huizen, je metst zowel de binnen- als buitenmuren. 
  • Als metser sta je in voor zowel traditionele metsen als lijmen 
  • Zowel nieuwbouw als renovatie projecten metsen
  • Helpen bij het slijpen van stenen en andere kleine werken


Profiel

  • Je hebt ervaring en kan zelfstandig meters metsen
  • Je bent heel gemotiveerd en wilt echt werken
  • Je bent een echte teamspeler: op de werven werk je steeds samen met je collega's
  • Je geraakt elke dag tot in Lanaken
  • Je bent flexibel naar taken 


Aanbod

  • Je krijgt een vast contract na een positieve interimperiode 
  • Aantrekkelijke verloning volgens de barema's van de bouwsector 
    • Minimum uurloon van €16,011 - hoger naargelang ervaring, opleiding, ...
  • Je werkt in een 40-uren week en hebt recht op 12 ADV-dagen bovenop je verlofdagen 
  • Extra voordelen: ecocheques, pensioenpremie, getrouwheidszegels bouw,...


Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Asfaltfreesmachinist

HOLGO
Sinds: 10-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Als operator wegenbouwmachine bestuur en bedien je een grote asfaltfreesmachine om de bestaande asfalt af te schrapen. Je bestuurt eveneens de vrachtwagen (met dieplader) om de machine te vervoeren van en naar verschillende werven. Wij voorzien een interne opleiding voor het besturen van deze asfaltfreesmachine.

Jouw takenpakket bestaat uit:

  • met de vrachtwagen naar de werf rijden
  • de machine afladen
  • de freesmachine instellen en frezen
  • onderhoud van de machine
  • het verhelpen van kleine storingen


Profiel

Heb je niet het vereiste diploma, maar wel de nodige ervaring, dan kom je ook in aanmerking voor deze job.



Aanbod

  • Verloning volgens barema's van de bouwsector
  • Een vast contract
  • Competitief salarispakket
  • Aangename werksfeer in een stabiel familiebedrijf
  • Wij voorzien opleiding, ondersteuning en verdere groeimogelijkheden


Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling


Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Werfleider

VIVALDIS INT GENK Bedienden bouw
Sinds: 10-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor een bouwbedrijf gelegen in Lanaken, gespecialiseerd in woning-, utiliteitsbouw en beton, zijn wij op zoek naar een werfleider. 

Als werfleider heb je volgend takenpakket: 
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de projecten
  • Je bent verantwoordelijk voor het hele project, van calculatie, bestellingen, opvolging tot oplevering 
  • Je staat dagelijks in voor de leiding op de werven. Je organiseert, coördineert en controleert
  • Je hebt aandacht voor de werfadministratie en bent aanwezig op de werfvergaderingen
  • Je zorgt voor de veiligheid van je medewerkers en zorgt dat ze tijdig hun materialen krijgen om vlot verder te werken
  • Je waakt over de kwaliteit van het eindresultaat en zorgt dat het project kwalitatief wordt afgerond


Profiel

  • Je beschikt minstens over een Bachelor diploma bouw of een gelijkwaardige ervaring als project-/werfleider en calculator
  • Je bent stressbestendig en hebt minstens 5 jaren praktijkervaring.
  • Je bent flexibel en hebt geen 9 to 5 mentaliteit
  • Je bent een geboren leider en weet je team op een juiste manier aan te sturen
  • Je hebt oog voor kwaliteit en streeft naar goede resultaten
  • Je beschikt over een goede kennis Nederlands
  • Je bent een door de bouw bezeten persoon met zin voor organisatie en planning.
  • Omgang met personeel, onderaannemers, leveranciers en klanten is jou niet vreemd.


Aanbod

  • Geslaagde interimperiode? Vast contract in de pocket! Joehoew!
  • Je komt terecht in een groeiende onderneming waar doorgroeimogelijkheden nooit ver weg zijn!
  • Het team streeft naar kwaliteit en een optimale dienstverlening
  • Je gaat voltijds aan de slag in een 40-uren week.
  • Er wordt een aantrekkelijke verloning voorzien naargelang jouw ervaring.
Klaar voor een nieuwe uitdaging als werfleider? Solliciteer dan snel voor deze leuke job!
 

Jobdomein
Bouw Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 5 jaar ervaring



onderhoudstechnieker (dagdienst)

WIENERBERGER
Sinds: 10-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Als onderhoudstechnieker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een goede werking van onze productiemachines in een sterk geautomatiseerde omgeving, waarbij veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats staan.

Je staat in voor volgende taken:

  • Zelfstandig opsporen, lokaliseren en oplossen van mechanische/elektrische storingen (eventueel TIA Portal/step 7). Dit impliceert (de)monteren, repareren, reviseren en vervangen van apparatuur/onderdelen.
  • Procesopvolging, afstelling en inregeling van productiemechanismen.
  • Meewerken aan het up-to-date brengen en houden van elektrische installaties en sturingen. In beperkte zin aanpassen van programma’s voor PLC gestuurde installaties.
  • Voorkomen van defecten door actief in te zetten op preventief onderhoud.
  • Werken aan verbetervoorstellen in samenspraak met je leidinggevende.


Profiel

  • Je beschikt over een stevige basiskennis ogv mechanica en/of elektriciteit. Kennis van hydraulica, pneumatica of electronica zijn mooi meegenomen. Je hebt in ieder geval de interesse en gedrevenheid om hierin bij te leren.
  • Je levert betrouwbaar werk op een zelfstandige manier. Je neemt graag initiatief om problemen op te lossen.
  • Je wisselt vlot informatie en kennis uit met je collega’s.


Aanbod

  • Je komt terecht in een internationale gerenommeerde organisatie en stabiele werkgever, met lokaal een zeer familiaal karakter.
  • In deze uitdagende job krijg je de ruimte om initiatief te nemen en je verder te ontwikkelen.
  • In ruil voor je expertise en engagement bieden wij een aantrekkelijk salarispakket aan met inbegrip van een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, jaarlijkse CAO 90 bonus en de nodige opleidingsmogelijkheden. Het verlof is vrij te plannen, zonder collectieve sluiting. 


Jobdomein
Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Bulk/tankchauffeur

24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN
Sinds: 10-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in tank en bulktransport zijn we op zoek naar een chauffeur CE

Functie omschrijving
Als allround chauffeur rijdt u zowel bulk als Tankcontainers. Je zal voornamelijk ritten rijden naar Benelux, Frankrijk en Duitsland. Waarvan er 3 overnachtingen per week zullen zijn. Maandagochtend vertrekken, vrijdag terug thuis. kennis Antwerpse Haven is een pluspunt. Wagen thuis of op veilige plaats. Men hecht veel belang aan een correcte administratie! Er wordt bij de start een begeleiding voorzien met een driver coach.

Profiel

  • Rijbewijs: CE
  • Certficaat: ADR tank


Aanbod

  • Loon: 600 - 700 per week
  • Beschikbaarheidstijd: 99%
  • Vrachtwagen mee naar huis: Ja


Jobdomein
Land- en tuinbouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Helper boomgrijper weekend

Itzu Jobs
Sinds: 10-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

  • Je zal instaan voor het verplaatsen van grote bomen
  • Je gaat andere collega's hebben met de coördinatie
  • Grote machines bedienen


Profiel

  • Je hebt ervaring met grote machines
  • Je kan de touwtjes in handen nemen en weet van aanpakken


Aanbod

  • Mooie en stabiele werkomgeving
  • Weekendwerk, met mogelijkheden tot extra dagen door de week
  • Mooie verloning


Jobdomein
Productie Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Koerier/Stockbeheerder

Itzu Jobs
Sinds: 10-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

  • Bestellingen rondbrengen bij industriële klanten
  • Aanvullen van grijpvoorraden en vullen van vendings
  • Bijhorende administratie up-to-date houden
  • Klantencontact
  • Stockbeheer


Profiel

  • Nederlandstalig + kennis van het Frans
  • Technische kennis is een pluspunt
  • Verantwoordelijkheid dragen en klantgericht handelen


Aanbod

  • Daguren
  • Terbeschikking gestelde goederen (bestelwagen, Ipad, scanner, transportkar)
  • Mooie verloning afhankelijk van je ervaring
  • Familiale werkomgeving


Jobdomein
Land- en tuinbouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Lader/losser dagdienst

Itzu Jobs
Sinds: 10-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

  • Je staat op de cellulosebalen om het lossen van de balen in goede banen te leiden
  • Je zal wat duw- en trek- en coördinatiewerk hebben


Profiel

  • Je hebt geen hoogtevrees
  • Je hebt goed inzicht en weet hoe je moet coördineren
  • Je weet hoe je dingen moet aanpakken


Aanbod

  • Goede en stabiele werkomgeving
  • Je werkt in dagdienst
  • Mooie verloning met extra legale voordelen


Jobdomein
Productie

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



Elektro-mechanieker (elektr.,elektromot.,mec.,PLC)

ADECCO
Sinds: 09-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze klant WIENERBERGER in Lanaken zoeken wij voor het project " kleikoppen " 1 technieker dagdienst.

Taken:
Oplossen van storingen
Meewerken aan onderhoudswerken met de technische dienst
De klemtoon ligt op elektro technisch en mechanisch vlak maar hydraulica en pneumatica mogen je niet afschrikken
Meewerken aan verbeterprojecten

Profiel

Technieker in hart en nieren, kennis electro mechanica
Organisatietalent
Diploma elektromechanica

Aanbod

Opleiding voorzien en training on the floor
Dagdienst

Aantrekkelijke verloning basis 17.92€ exclusief de extra legale voordelen.

Onmiddellijk een vast contract.

Interesse? Solliciteer via www.adecco.be

Jobdomein
Productie Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



Werfleider

VIVALDIS INT GENK Bedienden bouw
Sinds: 09-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze klant, een bouwbedrijf gelegen te Lanaken zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider voor vloerwerken.

Als werfleider heb je volgend takenpakket:
  • Planning, uitvoering en opvolging van projecten
  • Contacten onderhouden met bouwheer, studiebureau,...
  • Uitzetten en opstarten van werven, daarnaast sta je ook in voor de opvolging hiervan
  • Het sturen van meestergasten en ploegen
  • Bestellingen van materiaal doorgeven
  • Aanvragen van vergunningen in orde brengen 
  • Actief deelnemen aan werfvergaderingen
  • Oplossingsgericht werken inzake problemen


Profiel

  • Je bent in het bezit van een bachelor diploma bouw, of je bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je bent super gemotiveerd, om deze reden komen schoolverlaters zeker ook in aanmerking
  • Je hebt ervaring opgebouwd binnen de vloer- en tegelwerken
  • Je hebt hierdoor dus voldoende technische kennis van zaken om je ploeg te kunnen aansturen en bijsturen
  • Je bent professioneel, integer en diplomatisch
  • Je kan proactief en zelfstandig werken
  • Je bent goed georganiseerd, nauwgezet, stressbestendig en flexibel


Aanbod

  • Verantwoordelijk job met veel afwisseling
  • Aantrekkelijk salaris 
  • Optie vast na positieve interimperiode
  • Groeiend bedrijf dat zeker doorgroeimogelijkheden biedt indien de wil en motivatie er is 


Jobdomein
Bouw Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



process manager persafdeling

ENITEQ
Sinds: 09-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Voor onze klant, een specialist in rubber, gelegen te Lanaken, zijn wij op zoek naar een process manager persafdeling. 


Jouw takenpakket als process manager persafdeling bestaat uit:

  • Je bent verantwoordelijk voor het procesmanagement in onze injectie persafdeling
  • Je optimaliseert de procesinstellingen van nieuwe producten
  • Je zoekt naar nieuwe efficiënte productiemethodes
  • Je overlegt met klanten omtrent proces- en productoptimalisatie
  • Je coacht en motiveert een team van persoperatoren die met jouw instructies aan de slag gaan
  • Je ziet toe op de naleving van de richtlijnen en procedures in verband met veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit


Profiel

  • Je beschikt over een Masterdiploma in de Industriële Wetenschappen, Elektro Mechanica of Chemie of je kan een gelijkwaardige en geslaagde ervaring aantonen
  • Je hebt ervaring in een productieomgeving
  • Je hebt ervaring in het coachen van een team
  • Je hebt een flinke dosis goesting om aan deze opdracht te beginnen
  • Je bent een teamspeler en communiceert vlot
  • Je kan mensen motiveren en je draagt zorg voor hun persoonlijke ontwikkeling
  • Je hebt inzicht in mensen en processen en draagt bij tot interne verbeterprocessen
  • Je neemt graag verantwoordelijkheid
  • Je kan goed omgaan met veranderingen en draagt actief bij tot change management
  • Je rapporteert rechtstreeks aan de productiemanager
  • Je voelt je persoonlijk verantwoordelijk voor jouw team en jouw afdelingen en je kan deze verantwoordelijkheid perfect inpassen in een eigenaars mentaliteit


Aanbod

  • Je maakt deel uit van een dynamisch team
  • Je werkt in een groeiende organisatie met internationaal karakter
  • Je komt terecht in een state-of-the-art omgeving wat rubber processing betreft
  • We bieden een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met je ervaring en verantwoordelijkheden
  • Naast je salaris bieden we nog tal van andere extralegale voordelen


Jobdomein
Management Techniek

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



Chauffeur CE

WITHOFS TRANSPORT
Sinds: 09-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Als chauffeur CE (Bulk/Tank) sta je in voor:

- Het voornamelijk uitvoeren van ritten naar BeNeLux, Frankrijk, Duitsland.

- Minimaal 3 overnachtingen per week

- Er wordt bij de start een degelijke begeleiding voorzien door onze driver coach.

- Minstens een van de volgende talen machtig zijn ; NL-ENG-FR-D


Wat bieden we?

- Een goede opleiding.

- Continue opvolging en begeleiding.

- Modern materiaal en een gloednieuwe infrastructuur (vanaf juli 2022).

- Leuke extra's.



Jobdomein
Land- en tuinbouw

Tijdsregeling
Weekendwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Geen ervaring



MAGAZIJNIER BOUWMATERIALEN

BOUWMATERIALEN KEULEN A
Sinds: 08-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Je bedient klanten die bouwmaterialen komen halen, je laadt en lost vrachtwagens, plaatst de materialen op de juiste plaats in de vakken, je houdt het terrein opgeruimd.

Je maakt en zet bestellingen voor klanten klaar.



Profiel

Je kan veilig met heftruck en bulldozer werken. Bij voorkeur heb je kennis van bouwmaterialen. Je hebt er uiteraard geen probleem mee om de handen uit de mouwen te steken. Je bent flexibel naar werkuren toe en wil ook wel op zaterdagvoormiddag werken, 1 zaterdag op 2.

Je hebt inzicht en bent handig in het werken met deze bouwmaterialen.



Aanbod

Je krijgt eerst een tijdelijk contract van 3 maanden. Na een positieve evaluatie volgt een vast contract.

Vaste job met een goede verloning.



Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Beperkte ervaring



VLOERDER-TEGELZETTER

BOUWMATERIALEN KEULEN A
Sinds: 08-08-2022 | Aantal plaatsen: 1

Functieomschrijving

Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of natuursteen. Ofwel werk je op de traditionele wijze in een mortelbed of traditioneel zandbed ofwel lijm je de materialen. Om je werk onder de beste omstandigheden te kunnen uitvoeren moet je een goede notie bezitten van andere bouwtechnieken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je zelf al eens een vloeronderlaag (chape) moet afstrijken of een muur moet "rechttrekken" om de tegels vakkundig aan te brengen.



Profiel

Je kan volledig zelfstandig werken.

We zoeken 2 ervaren tegelzetters die ook kunnen werken met mortel- en zandbedden en 1 helper. Als je niet veel ervaring hebt met het werken met mortel- of zandbedden, maar je hebt al ervaring in het lijmen, willen we je zeker aanmoedigen om toch te solliciteren.

Je hebt zin om te werken.

Een rijbewijs B is een pluspunt.



Aanbod

De werkgever is gevestigd in Lanaken, maar je vertrekt meestal met een ploeg uit je eigen regio binnen de provincie Limburg, Luik of Brabant.

Je krijgt een loon naargelang je capaciteiten en ervaring.

Je komt terecht in een stabiel (we bestaan reeds 50 jaar) en groeiend bedrijf.

Je krijgt eerst een tijdelijk contract van 3 maanden. Na een positieve evaluatie volgt een vast contract.



Jobdomein
Bouw

Tijdsregeling
Dagwerk

Voltijds/Deeltijds
Voltijds

Werkervaring
Minstens 2 jaar ervaring



VERKOOPMEDEWERKER LANAKEN 18U

BEL & BO
Sinds: 08-08-2022 | Aantal plaatsen: 2

Functieomschrijving

Voor onze Bel&Bo winkel in Lanaken zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 18u onbepaalde duur.

Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Werk je graag in team?

Dan ben jij de persoo